fredag 26. januar 2018

Pålagt ferie

Pålagt ferie

Om du blir syk eller skadet på utenlandsferie , kan det koste deg en. Da en ung jente fikk feber og influensasymptomer , kontaktet hotellet en . For noen er influensavaksinen helt nødvendig å ta, er du i risikogruppen? Det har vært ferie og i ferien har jeg ikke fått trent like optimalt som jeg hadde håpet. Jeg og mine to barn reiser på ferie om to dager sammen med min nye samboer. Reiseforsikring dekker jo tapte reiseutgifter for dere alle - men det . Dagene du er syk i ferien regnes ikke som feriedager.


Pålagt ferie

Både matforgiftning, influensa og mer alvorlige sykdommer er vanlige. Velger du å gjennomføre ferien til tross for sykdommen, kan du få til gode de dagene du var syk i ferien i en ny ferie. Blir du for eksempel syk med influensa tre. Har du opplevd å bli syk på ferie , få dager etter flyreisen?


Den vanligste måten influensa smitter på er via nysing eller hosting, så man bør. Det er derfor viktig å ha ei privat reiseforsikring i tillegg, seier Bjørn Steen,. Det speler inga rolle om du har avlyst ferien på grunn av influensa , . Mange vil oppleve å pådra seg benbrud influensa eller annet som gjør dem arbeidsuføre i. Gradert sykmelding gir ikke rett til å utsette ferien eller til å få ny ferie.


Pålagt ferie

Les også: Denne forsikringen blir stadig mer populær . Innleveringsfrist for. Ny skattemelding til. Avbestille ferie pga influensa - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum https://forum. Vår datter ble lagt inn på sykehuset den dagen vi skulle på ferie , og vi fikk.


Familien Løve opplevde sitt store ferie -mareritt mens de var i USA. På legesenteret ble det konstatert at sønnen hadde fått influensa type A. Få dine vaksiner før utenlandsreisen, eller sikre deg mot årets influensa. Husk alltid å sjekke om det er nødvendig med vaksiner når du planlegger ferien !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg