fredag 4. mai 2018

Sokker pt5 oppskrift

Når vi skal strikke vanlige sokker er det greit å velge et passe tykt garn med. Ptsport er eksempel på slikt garn. Så her følger en enkel og gratis oppskrift på ullsokker.


Perfect, raggegarn, DSA sterk, PTsport og så videre. Jeg kommer fra en familie som har lange tradisjoner innenfor håndarbeid. I og med at kvinnene i familien min er så kunskapsrike og .

Strikkefasthet m = cm. Veiledende pinner 3-½ Egner seg til alle typer plagg, store som små. Mykt og god Passelig tykt . Kan også strikkes i ptSport, Viking of Norway Sportsragg. Oppskriften kan også lastes ned gratis. Rauma PTsport er et slitesterkt og mykt sportsgarn i en blanding av ren ny ull og nylon.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Ptfra Raumagarn er et passelig tykt sportsgarn, mykt og supergodt å strikke med. Sokker i 2-tråds gammelserie.

Det består av myk og god ull og nylon. Prosjekt Pt- Skautrollet dedypeskoger. Fantastisk bok med mange flotte oppskrifter. Egentlig er dette et mønster til herresokker og i tykkere garn enn Pt, men disse ble akkurat . Garn: Drops merino extra fine i svart, grå og gul Rauma PT5. Kun rester fra garnlageret.


Stjerne over Island sokker by Bitta Mikkelborg. Liten damestørrelse: Järbo Mellanraggi, Sterk eller PTog pinner nr mm. Et par sokker som passer godt å strikke i kontrastfarger så vel som litt dusere. Garnforslag: Mellanraggi, Sterk, Zitron Trekking tråds, Ptfra . An after thought heel mimics the ordinary toe cEnkle og litt småfine sokker strikket i ptpå p nr i vaffel strikk.


Standardoppskrifter i PtSport Voksne Bla i heftet ved å trykke her. OSKAR SYLTE MINERALVANNFABRIKK Stikkepakke for sokker i variantene: bringebære, pære og Ananas. Pt design Selbu inspirert.


Vi har Blandet PTog Raumafinull for å få en mer. Garnanbefaling og strikkefasthet til størrelse 2-år er angitt i parentes. Gul sokk er år, grå sokk 2-år. Lue, hals, votter og sokker.


Disse heter Bird Cherry og er som alle sokkene i dette innlegget designet av.

Jeg er ikke særlig begeistret for Pt , det deler seg lett og kjennes stivt ut. Norsk mønster på sokker med multebærblomst som hovedmotiv strikket i to farger. Garn PTsom er et slitesterkt garn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg