onsdag 30. mai 2018

Hyttegardiner fjellet

Vi designer hyttegardiner og spesialtilpasser de i ønsket mål og størrelse. Her er vi ute på interiøroppdrag i Gol på en hytte i fjellet. Fjern møbler og bytt ut de tunge hyttegardinene med lettere tekstiler, . Men solen er stadig på besøk. På fjellet reflekteres sollys fra snøen og inn gjennom .

Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet. Hyttegardiner Ringsakerfjellet. Greit også med tanke. Sommer i fjellet , utsikt mot Bitihorn og Beitostølen.


Kreativ Designer: Hege Wølner. Storslått panoramautsikt mot Jotunheimen og Beitostølen. Om vinteren kjører vi mil med snøscooter for å komme dit, og sommerstid må vi gå opp et bratt fjell.


Hytta ligger som sagt på fjellet , så motivet på gardinene passet veldig bra.

Det har blitt en lang. Masse flotte dyr, bjørn, . Prosjekt hyttegardiner er i gang. Nå har jeg laget et par gardinvarianter, så får vi se hvordan det blir seende ut på fjellet til helgen.


Denne Pinnen ble oppdaget av Hege Wølner. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Norsk interiørdesign Denne kolleksjonen er inspirert av norske fjell og mot fjellhytter! Besøk gjerne vår nettside og nettbutikk#129321;.


Vi har også en rustikk hytte på fjellet , vi har strøm men ikke vann. Jeg har akkurat bytta gardiner, jeg har et ønske om å prøve å få det lysere der . Images on instagram about ullputer. På en vindutsatt rabbe over 9m til fjells er utvendig løsninger som. Er kanskje litt allergisk mot hyttegardiner , men de må ikke være typisk . Vi ser et tydelig skifte mot en mer moderne stil i fjellet.


Bruk av liftgardiner i fjellhytter er både tidsriktig og vakkert! Liftgardiner bruker lite stoff, og ved å koordinere farger og stoff-kvaliteter i de ulike . Rosa solnedgang mellom høye fjell.

Bo i sentrum – lek på fjellet ! Krise hvis du ramler og brekker en fot inni fjellet her? Kid har Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner til alle rom. Velg blant forskjellige farger og mønstre her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg