onsdag 23. mai 2018

Hull i ørene pris stavanger

Se priser og bestill time på nett. HUNSTADSENTERET: MAN - FRE: 10- 20. Avbestilling av time må skje senest timer i forkant for å unngå gebyrer.


Ved ikke møtt faktureres bestilt behandling i sin helhet. Dameklipp, Fra kr 950.

Herreklipp, Fra kr 735. Barneklipp (til og med år), kr 410. Farge til herre (Color Camo), Fra kr 515. FARGE TUBE fra 87-. FRIHANDSSTRIPER fra.


Fordi frisørene fastsetter prisen på tjenestene sine ulikt, er det vanskelig for kundene å vite hva sluttprisen for en frisørtime blir. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som .

VÅRE SAMARBEIDS PARTNERE. Vi har sjekket prisene hos et utvalg frisører i Stavanger og Sandnes. Rangert etter startpris på dameklipp, fra høyeste til laveste pris : . For å ivareta hårets kondisjon og farge anbefales det å gjøre en etterbehandling ). Prislisten er fra priser. Her finner du oversikt over våre behandlinger og priser.


Kur med massasje, 350 . Alle priser er fra-priser og inkl mva. Bestilte timer må avbestilles senest dagen i forveien. Hvis timen er på en mandag er fristen for . Det er et vidt spekter av priser man kan finne på frisørtjenester i frisørbransjen.


MiTo har en rikholdig behandlingsmeny, og nå i den kalde årstiden anbefaler vi en deilig kur. Bra for håret og balsam for sjelen! Se spessivisert prisliste : Se på prisliste i salongen eller få veiledning og pris av frisøren før behandlingen starter eller når du bestiller timen. Stuss av lengde og lugg, min, 5NOK.


Klipp av lugg, min, 2NOK.

Lærling som har et år igjen av læretiden, er inne i sitt såkalte produksjonsår, har samme pris som frisør. Lærlinger med reduserte priser er ikke tilgjengelig på . Vi er en moderne trendy frisørsalong som holder til i moderne lokaler på Aagaards Plass sentralt i Sandefjord. Vi er i dag frisører og lærling Våre frisører har . Inkludert vask og enkel styling på en time.


Sunt og vakkert hår. Frisør Senior Lærling: Lærling fra. Trykk på knappene nedenfor for å bytte mellom prisliste for vår salong i Oslo og salongen i Moss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg