fredag 4. mai 2018

Hybridsykkel dame test 2018

Se tester av Scott, White, Merida, Diamant og Trek mfl. Sjekk hjul og ramme før du bestemmer deg for hvilken sykkel som passer. Det finnes fortsatt høye herrerammer og nedsenkede damerammer. En hybridsykkel har større hjul enn en vanlig bysykkel, samme størrelse som. Hybridsykkel finnes i både dame - og herreramme, og i alle tenkelige størrelser.


For få år siden skulle ”alle” ha terrengsykkel. Denne trenden er i ferd med å snu. For stadig flere velger hybridsykkel , som er et raskere, lettere . Det er mange ulike innfallsvinkler for hvordan man skal lage en god gravel- sykkel , noe vi mener det utvalget vi har fått på test viser tydelig.


Men aluminium er fortsatt mer enn brukbart, her er vårt test av fem. Les Landeveis grundige, uavhengige og nådeløse tester av landeveissykler og cyclocross. Her finner du gruppetester og enkelttester av sykler fra for eksempel . Biltema leverer en veldig behagelig sykkel med batteriet integrert i rammen.


Den oppleves allikevel ikke som noen typisk damemodell , en . Tidligere i vår gjorde vi en test av elsparkesykler, og nå står altså årets elsykkel- modeller for tur. I det hele tatt ser vi liten grunn til å ha egne herre- og damemodeller. Sykkel med lav vekt som fungerer aller best i bymiljøer. I testen avdekker de både et potensielt kupp og en feilproduksjon.


Ute etter ny sykkel ? Vi har rask levering og god pris på hybridsykler fra Merida, Kross, Gavia, GT og flere. I denne testen har vi valgt å skille mellom hybridsykler og terreng- og. Rask levering og gratis retur!


Tenker du på å kjøpe en el- sykkel ? Det er flere fordeler med å velge en el- sykkel – den gir både helsemessige fordeler og bidrar til. Crescent Elder blir best i test , da den er et fantastisk trivlig bekjentskap som både. KOMMER PÅ LAGER SNART! Sykler i verdensklasse, designet og utviklet i Skandinavia.


Våre sykler er laget for å være raske, komfortable og solide. Se vårt utvalg på våre nettsider! NAF har i samarbeid med Testfakta i Sverige testet åtte hybridsykler som kan passe godt til hverdagspendleren.


Testen er gjort av det tyske . Med lidenskap og erfaring, lager Nakamura sykler som leverer den rå sykkelopplevelsen. Alle Nakamura sykler er satt sammen av komponenter som gir deg det . Resterende størrelser ventes inn i uke 49. Hybridsykler gir deg god komfort og muligheter for høyt tempo med sine smale.


TEST : Haibike Sduro Trekking 6. En gjennomført solid og fin sykkel til daglig transport.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg