tirsdag 29. mai 2018

Opptakskrav sykepleie 2019

Sluttsatistikken viser endelig resultat av opptak med blant annet svar på tilbud og møttregistrering. Vi publiserer sluttstatistikker . Sykepleie bachelor - opptakskrav. Generell studiekompetanse. Det er krav om politiattest og medisinsk testing.


Endringer i opptakskrav fom. Søkere som ønsker å utdanne seg til sykepleier ved Universitetet i Tromsø, må ha. Nyheter Publisert 23. Søkertallene: 1prosent færre vil bli sykepleiere.


Direktoratet for IKT og . Som sykepleier vil du være tett på mennesker i livets viktigste øyeblikk. To mannlige studenter simulerer sykepleier og pasient. Opptakskrav og poeng . Denne nettsiden er ikke lenger i bruk. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet.


For heltid ved VID Bergen, kvote for førstegangsvitnemål: 47. Du kan lese om å bli sykepleier på denne siden på utdanning. Vil du utgjøre en forskjell i fremtidens helse-Norge?


Bachelorstudium i sykepleie , heltid. Søknadsfrist og opptak. Ferdig bachelorutdanning gir rett til å søke opptak på mastergrader og videreutdanninger i . Heltidsstudiet i sykepleie er lagt til Molde, men har egen studiegruppe i. Fra og med årets opptak stilles det krav om karakteren eller bedre i norsk og matematikk . Etter at de nye opptakskravene til sykepleierutdanning ble innført, har antallet. Kristiansund har felles opptak og gjennomføring med studiegruppe Molde. Regn ut konkurransepoengene dine.


Utdanningssystemet for sykepleiere. Her finner du informasjon om opptakskrav , studieform og en oversikt over de ulike. Norge, Helse-og omsorgsdepartementet, 03.


Færre søker seg til lærerutdanninger og sykepleien , viser årets søknadstall til høyere utdanning. Sist oppdatert: 14:0 25. Også SV er bekymret og krever at regjeringen vurderer opptakskravene på nytt.


Maiken Klev Rotvik (18) starter på en bachelor i sykepleie til høsten. Samordna opptak i år. Ved studier med rullerende opptak vil du motta et tilbud om studieplass i løpet av en uke, så fremt du oppfyller kriteriene.


Tilbudet er hva vi kaller betinget frem til . Avansert klinisk sykepleie i kommune- og spesialisthelsetjensten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg