mandag 28. mai 2018

Ringerike sykehus telefonnummer

Det er ikke dyrere å ringe til femsifret nummer enn til vanlig telefonnummer. Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester. Der står nummer man kan ringe direkte til for å komme til riktig avdeling og hvilke sykehus som . Sykehuset tilhører helseforetaket . Medisinsk avdeling har ledig faste stillinger og vikariater for lege i spesialisering. Vi har en ledig faste stillinger for lege i spesialisering, en i indremedisin og .

Velkommen til våre hjemmesider. Ringerike Medisinske Senter. Du kan henvende deg til oss via:. RESULTATER OG BRUK AV TALLENE. Hva kan tallene brukes til.


Arnold Dybsjords vei 1. Her under finner du telefonnummer til diverse steder i kommunen. Hønefoss hudlegekontor - Legelisten.

Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler. Han viser til at dette har . Helse Sør-Øst RHF er helseregionene som eier sykehus i sør og øst-Norge. Se nedenfor for oversikt over åpningstider og lenke videre til de aktuelle . Veien gamle skole, Ringveien 11 HØNEFOSS . Her er en liste med nyttige telefonnumre på ettermiddags- og kveldstid. Sørlandet sykehus avd SSR i Kristiansan Sissel Amundsen. Merk at søket bare viser holdeplasser som har sanntidsinformasjon.


En av sykepleierne har gitt henne sitt private telefonnummer. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Randstad Care søker jordmor til sommervikariat ved fødeavdelingen på Drammen sykehus. Fødeavdelingen har integrert observasjonspost, . Denne bussen tar ikke opp passasjerer på Lunner Rådhus. Vi vet ikke hvilke telefonnummer som er til denne bussen.


Tema i dette nummer av PKO-nytt. Stortingspresidenten åpnet LHL- sykehuset Gardermoen. Avbestilling gjøres via MinJournal. Følg anvisningene på nettsiden.

RINGERIKE SYKEHUS HF. Opplysninger om navn, e-postadresse og telefonnummer til den som er ansvarlig for innholdet i. ALFABETISK STIKKORDSLISTE MED TELEFONNUMRE. Vil du finne fram til et telefonnummer si.


Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på ift. Rehabilitering i helseforetak ( sykehus ). Klikk på lenken til det aktuelle sykehuset og du kommer til oversikt over behandlinger der du kan. Innleggelse på sykehus.


Den diagnostiske sløyfen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg