torsdag 9. november 2017

Lønn staten

Beregning av lønn og kortvarige trekk for permisjoner. Statens lønnstrinn henviser til lønnstabellene som er fremforhandlet mellom staten og LO Stat, YS Stat og Unio. Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av.


Lønn staten

Her finner du en oppdatert oversikt over de statlige. Ansatte i staten får sin lønn fastsatt som en kombinasjon av resultater fra sentrale forhandlinger og lokale tillegg. Hovedregelen i staten er månedlige lønnsutbetalinger, og at disse skjer den 12.


Ved utbetaling av lønn må virksomheten etablere . Lønninger for arbeidstakere i staten pr. Tabell A - HOVEDLØNNSTABELL. Lønnsoppgjøret i staten gikk i år til mekling, men partene kom til enighet hos riksmekleren 24. I staten fikk alle minst tillegg i lønna. Fagforbundet har en rekke medlemmer som jobber i staten , blant andre prester, ansatte i BUF-etat, forsvarets personellservice og i konfliktrådene.


Innspurten i gang i statsoppgjøret. Tariffoppgjøret i staten nærmer seg forhandlingsfristen. Det meldes om positiv dialog og godt håp om å finne en . Sjekk lønna di: Så mange lønnstrinn må du ha fått for å beholde kjøpekraften.


Med store lokale potter i . Hovedtyngden av våre medlemmer i staten er ansatt ved universitet og. Det er nå du må forhandle opp lønna di! Alt du trenger å vite om lønnsforhandlingene i staten. Hva er dine rettiggheter, hvilke lover regulerer lønnsoppgjørene og hva er gjeldende tariffavtaler.


Lønn staten

Nærmere informasjon om lønns - og arbeidsforhold i staten. Statsansatte i Norge har i sin arbeidskontrakt avtalt avlønning etter et av statens lønnstrinn. Lønnstrinnet henviser til lønnstabellene som er fremforhandlet . Adgangen til permisjon med eller uten lønn kan ha ulikt hjemmelsgrunnlag. Enkelte permisjoner er lovbestemt, f. Alderspensjonister kan bli engasjert i staten eller skoleverket på pensjonistlønn. Da blir som hovedregel ikke alderspensjonen hos oss redusert . Akademikernes hovedtariffavtale innebærer at forhandling om lønn ikke lenger skal skje sentralt i Oslo . Det blir ikke streik i staten etter at partene kom til enighet fredag ettermiddag.


Lønnsstatistikken gir en oversikt over lønnsnivået og endring i lønn for alle lønnstakere fordelt på blant annet sektor, næring og utdanning og kjønn. Senterpartiet foreslår å fryse lønnen for ledere i staten som tjener over. Ingen skal gå ned i lønn , men de som har høyere lønninger vil ikke få . Staten : Slik er dine muligheter for lønnsendringer.


Lønn staten

Arbeidsgiver eller Utdanningsforbundet kan kreve å forhandle ny lønn. NITOs deltagelse i forhandlingene . Minimumslønnen gjelder ikke stipendiater som begynte før 1. Stillingene i kommuner, fylkeskommuner og i staten er delt inn i ulike kategorier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg