tirsdag 14. november 2017

Bag med hjul og teleskophåndtak

Romslig bag på hele 1liter. Myk og lett, produsert i polyester. Flere praktiske utvendige lommer og stort hovedrom. Utstyrt med teleskophåndtak og hjul.


Stor reisebag med hjul og teleskophåndtak , brukt kun få ganger. Bag-med-hjul -og-teleskoph C .

Våre trillekofferter og bagger har oftest to hjul under bunnen og teleskophåndtak i toppen som gjør det enkelt å trille dem. I denne kategorien har vi samlet et . Lettvektstrolley med teleskophåndtak i aluminium. Kabinkoffert i ABS med fire hjul og teleskophåndtak i metall med fargede plastdeta. Hjul og teleskophåndtak.


Meget stort hovedrom. Siderom med nettinglommer. Stort hovedrom med u-formet åpning for enkel tilgang.

Enderom med to åpninger for klær, støvler og utstyr. Innfelt teleskophåndtak i lettmetall . Låsbar trilleskallkoffert med fire bevegelige hjul , teleskophåndtak ,. Mikrofiber Weekend- bag med glidelås, et rom med lomme foran og glidelås, håndtak o. Vær alltid klar for treningsstudioet med en pen sportsbag, eller bruk den når du skal ut på helgetur. Holdbar 1liter bag med hjul og teleskophåndtak. Ekspedisjons bag med hjul og teleskophåndtak. Resultatet er en bag om kun veier 8kg, med hjul og teleskophåndtak som har latterlig mye plass og blant flere smarte løsninger også kan brukes som ryggsekk.


Trolley bag med hjul Hovedrom med innerlomme U-formet åpning med . Bag med hjul og teleskophåndtak , liter. Kvalitet, moderne design, TSA kombinasjonslås, tre-trinns teleskop-håndtak og hjul. Kofferten er laget av svært slitesterk plast – Polykarbonat – og er dekket . Large Cargo Duffel with wheels. Stor bag med hjul og teleskophåndtak , 1liter.


Padded Nordic pole bag pr. Håndtak: Teleskophåndtak , to bærehåndtak. Lommer: En indre bag , to skillevegger, to oppbevaringslommer og to .

Leveres i tre trendy farger. Loggan trycks på etikett stl. Shopping bag med hjul fra Acces. Trillestativ: 3 x 2x. Hendig rygg sekk med teleskophåndtak og hjul.


Tarpaulin forsterkning under gjør den vanntett og holdbar. Flere rom inni bagen gjør det enkelt å ha system . Praktisk reisebag med hjul og teleskophåndtak – liters kapasitet med robust ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg