onsdag 29. november 2017

Lammelår temperatur

Helstekt lammelår er nydelig lammestek! Med langtidssteking på lavere temperatur i ovnen og lengre steketid blir du belønnet med et ekstra mørt og saftig . Romtemperer lammelåret (i minst en halvtime). Forvarm ovnen til ønsket temperatur (for eksempel 1grader, men gjerne lavere om du har tid)Gni låret inn med . LAMMELÅR : Tilberedt til en kjernetemperatur på grader. Du kan selv velge hvilken temperatur du vil steke lammelåret på. Hvis du steker lammet på . Stek på lavere temperatur.


Lammelår temperatur

En klassisk oppskrift på langtidsstekt lammelår med gode grønnsaker og gratinerte poteter. I sausen bruker vi kraft fra lammet sammen med blant annet eplegelé . Et steketermometer vil gjøre det enkelt å finne kjøttets nøyaktige temperatur. Mindre stykker som biff, lammecarré, ytrefilet og lammelår i skiver som skal stekes . For å langtidssteke et lammelår må du bruke lav temperatur. Jo lenger ned du senker temperaturen , jo lenger tid trenger låret. Lam er veldig godt og med kontroll på temperaturen blir resultatet perfekt hver gang.


Derfor lager vi stadig langtidsstekt lammelår til middag. Mens det står der rekker vi å ta oss en deilig. I denne guiden viser vi deg hvordan du tilbereder et helt lammelår. Lammelår er nydelig påske- og høstmat. Les hvorfor du aldri må pakke lammelåret inn i folie mens det hviler,.


Pass på at steketermometeret ikke treffer bein. Husk at temperaturen i lammesteken vil fortsette å stige et par grader etter at . Her får du vite alt om. Det er simpelthen å fylle grillen med pellets, slå på grillen og stille inn ønsket temperatur.


Langtidsstekt lammelår med gratinerte poteter. Når ovnstemperaturen har sunket til grader settes lammelåret tilbake inn i ovnen. Skjær rent kjøttet på utsiden av lammelåret – se etter mulig brusk. Skrell feddene med hvitløk og riv av dem fint. Mens ansiktet langtidsstekes i solveggen, ligger lammelåret og ruller seg i. Jeg er skeptisk til helstekte lammelår med lavere temperatur.


Grunnen til det, er at temperaturen stiger 4-grader etter at . Fordelen med å lage lammelår i sous vide, er at du ved å tilberede kjøtt over lang tid på riktig temperatur , så beholder du saftigheten, og får et ekstremt mørt . Følg ikke alle rare råd om å. Slik lager saftig lammelår på grillen - oppskriften finner du hos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg