fredag 24. november 2017

Fødejournal

Fødejournal

Opplysningene vil bli lagt inn i din elektroniske journal. Takk for at du har sagt ja til å teste digitalt skjema for innskriving i fødejournal. Du har rett til innsyn i hvilke dokumenter pasientjournalen din består av og hvem som har sett på dem.


Fødejournal

Hvis du har vært pasient i Helse Nor Helse Vest, eller. Se pasientjournalen din fra. Innskrivningsskjema fødejournal. Skjemautfyller - minhelse. Du må logge inn for å fylle ut og sende dette skjemaet.


Trykk her for å logge inn. Vet noen hvor man henvender seg for å få en kopi av fødejournalen ? Fødte på Ullevål sykehus og fikk beskjed av jordmor at man ikke fikk kopi. På fødejournalen deres 29. Hente ut fødselsjournal etter fødsel 1. Flere resultater fra forum.


Fødejournal

Sider › Fagnettverk-Fode Fagnettverk for regional svangerskap, føde og barseljournal hsorhf. Kvinne-barn-senteret på Øya. Fødeavdelingen ligger i 5. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Pasientjournalen inneholder opplysninger om diagnose, sykdomsforløp, behandling m. Som pasient har du rett til innsyn i egen journal og . Den er nå tilpasset den nasjonale kravspesifikasjonen for fødejournal laget på oppdrag fra Nasjonal IKT. Del II inneholder de . Er det mulig å få se i sykehusjournalen hvor mye og hvor man revnet og sånn under fødsel ? Vet bare at jeg fikk grad revning.


Ser at noen her lurer på hva ulike ting er i fødejournalen. Jeg har ikke fått den en gang. Er det noe dere får eller går igjen med legen,, eller . Find ordliste og oversættelser på de ord der kan optræde i den fødejournal. Har bedt pr brev om å få tilsendt min fødejournal. Kan det være at jeg ikke får den . Hanne Lie - Regional fødejournal.


Fødejournal

Hanna Thun Svean - Administrasjon. Kathrine Haumann - Digitale innbyggertjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg