tirsdag 10. oktober 2017

Langtidsbakt lammestek

De er heklet i lys lilla (farge ) Baby Bomull fra Gjestal, og jeg har brukt nål 5. Jeg kommer til å selge slike julekuler på Eplas julebasar november. Pris kr 3(spar kr 43). Lapis matryoshka lys laste ned. Her er det en julekule som skal ha lys i midten. Elsker lys som lager flotte mønster.


Cuellos de hekle paso a paso. Det er flott å bruke en lys for hvert medlem av familien, eller hvorfor ikke også. Julekulene er heklet rundt isoporkuler, som . Lyskuler er inne igjen #129321; For dere som har etterspurt lyskuler , nå har sveisarn. Flere lyskuler og et par julekuler ! Glass julekule med LEDlys inni, kjempefine til å henge i feks. Garn og trering kan du finne i vårt sortiment, og vi har brukt fargen - Lys grå.


Garnforbruk:Alba:nøste – fg ebnaturnøste – fg ebrosanøste – fg eblys petrolnøste – fg ebpetrol. Angora Fino:nøste . Det er SÅÅÅÅ mye GØY som du kan hekle til denne høytiden FARGER! Heklede julekuler jul. Skikkelig “vamt” og koselig. Oppskriften på denne heklede kjolen er nå tilgjengelig på norsk!


Gratis oppskriften er utarbeidet for vårt favoritt garn. Dekorative blomster til dekorasjon på festbordet eller i vertens gave. På Mystone er komiteen alltid enorm. Arne og Carlos har gått fra å lage julekuler i førjulstida til å invitere oss hjem til stasjonshagen sin i . Baderom lys - hekle bøker.


Som heklede bjeller og snøflak, er heklede kuler raskt og enkelt. For å lage en slik ball valgte jeg rosa tråder og en hekle nummer 1. Har blitt noen heklede julekuler med lys Synes de gjør seg veldig i mørket. Hvis det er, kan du legge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg