mandag 16. oktober 2017

Brodering tekst

Vi har et stort utvalg av broderier med tekst på. Bilder, puter, veggtepper, m. Bestill trygt hos oss! Utforsk denne tavlen til heidilieh på Pinterest: Gerilja broderi. Anne Karlsen Brodering.


Lag dine egne visittkort online hos Vistaprint.

Mye av kraften ligger i kontrasten mellom det pyntelige broderiet og den ofte litt stygge teksten , sier Mona Pedersen. Enkel innføring i brodering. Slik kommer du i gang med å brodere bilder. Ingrid Bergtun sitter og broderer.


Her lærer du hvordan du broderer et bilde med en broderimaskin. Broder bilder med tekst som sjokkerer, vekker ettertanke eller som helt . Vi broderer på alle typer tekstiler. Med vår maskinpark, som vi oppgraderer fortløpende, er vi i dag det firmaet med størst kapasitet på brodering i Norge.

Vi har lang erfaring og lager kvalitetsprodukter til rimelig pris. Broderi på klær er en hyggelig og personlig gave. Vi er i stand til å fullføre de vanskeligste broderinger. Et brodert lommetørkle med betydningsfull tekst , er en vakker ting å gi til Mor eller Far.


Vi har også tekster for besteforeldre, forlovere, søsken og steforeldre. Gjør din jakke, genser, hestedekken, schabrakk eller annet personlig med tekst eller logo. Vi tilbyr brodering i høy kvalitet og til gode priser. Logo: Om du skal ha. Brodert logo passer til til de fleste produkter når man ønsker et mer eksklusivt preg på produktet.


Når man ønsker å lage et broderi av en logo eller tekst må man . Det er ikke mulig å brodere der det allerede er et broderi ! Gjør din pose helt unik og bestill med ditt navn eller din tekst brodert på. Perfekt for jubilanten eller den nyfødte eller til poser for å sortere tingene dine . Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk. Gode tilbud og rask service.


Geriljabroderi er et fenomen hvor hensikten er å brodere hverdagens frustrasjoner gjennom slagor ordspill og sitater i korssting. Selv har jeg brodert en med teksten Du kan sverte tak og vegger i ditt eget musehull (etter Alf Prøysens' Musevisa, jour anm). Håndkle med tekst , blått.

W-Bryst med krystall tekst og padding. W-Fortøy med brodering begge sider og padding. W-Pannebånd med brodert tekst. Størrelse: Farge: Kr 95- Kr 95-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg