mandag 9. oktober 2017

Bilsete besafe

Choosing the appropriate car seat for your child is the first and most important step for a safe journey. Det er viktig å være klar over når det er riktig å bytte bilsete slik at setet alltid passer barnet. Denne oversikten forklarer når man bør bytte sete.


Velg mellom ulike typer bilstoler og tilbehør for å finne det som passer deg! Babybilstoler, bilstoler, beltestoler m. BeSafe tilbehørspakke forovervendt bilstol.

Gode merker og rask levering! Be Safe iZi Turn i-Size Bilsete Burgundy Mélange Burgundy . Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol? Da er denne testen for deg. Vi anbefaler at barnet sitter bakovervendt til minst år - gjerne lenger!


De første leveårene er hodet til barnet uforholdsmessig tungt i forhold til kroppen, nakken . Sjekk reiserute med entur Åpnes i nytt vindu. For dager siden - Selger pent brukt Besafe Izi Up XFix bilsete etter et barn. Sønnen min brukte bilsetet da han var 6-år.

Britax Multi-Tech III Bilsete Storm Grey. Besafe barnesete med isofix og støtte når man sitter med ansiktet . Bilstolene som er best i test. Er den første beltestolen som innfrir nye sikkerhetskrav. Stolen har integrert 5- punktssele og ekstra god sidebeskyttelse. Festes enkelt med bilens 3-punkts.


Nettbutikk Ikke på lager. Stokke iZi GO Isofix base by BeSafe. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av . Vi har resultater for Be safe bilstol til de beste prisene.


Anbefaler dere Besafe izi go eller maxi cozi cabrio? Fempunkt mot trepunktsele-argumentet er ikke så viktig når begge . Finnes det adapter for å få disse til å passe sammen? Setet har et ergonomisk utformet bærehåndtak, . Du bør tenke deg godt om før du kjøper barnestol av fremmede.


Hvis du ønsker å kjøpe brukt bilstol, må du være helt sikker på at stolen ikke har vært i en ulykke . Den har ny sidebeskyttelse og kan brukes bakovervendt til barnet er fem år. Valg av bilsete for barn er en avgjørelse .

Det viktigste vi har er våre barn. Våre medarbeidere i Sulland er autorisert som forhandler og til å montere barneseter. Du skal velge bilsete etter barnets vekt og høyde, dette gjøres enkelt på vår nettside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg