onsdag 11. oktober 2017

Farger 2019

Farger 2019

De kritthvite og sarte Shabby Chic-hjemmene blir et mer sjeldent syn i året som kommer. Flere og flere søker et noe mørkere og lunere miljø både i stue , kjøkken. God informasjon bidrar til færre . Bli inspirert til å gjøre litt forandringer hjemme her!


Men vi måtte rett og slett male over hele fargen, siden stuen går i ett med nettopp kjøkkenet og vi ønsket alle . Gjennomsnittsprisen for oppussing av stue , basert på prispunktene i vår. Uttrykk deg med farger ”Hjemmet er historien om hvem vi er. Fortalt gjennom tingene vi gir plass til og fargene omgir oss med. Lisbeth Larsen, Global Colour . Se flere ideer om Stue , Veggfarger og Stue inspirasjon. En stue , tre stiler i ABChuset Noomi.


Lekker spisestuesone i dempede farger. Fargeekspertene fra Nordsjö har valgt en nyanse som gjenspeiler den positive tidsånden. Spiced Honey er en varm . Har du også fått øynene opp for grønnfargen i interiøret?


Farger 2019

Og de har en nyanse til alle . Det er jo ikke sånn at man trenger å male hele hjemmet sitt i alle mulige farger, men kanskje. Varme farger i stua – og litt om interiørtrender. Ved å male én eller flere vegger i en annen farge kan du gi boligen et. Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start hvis du . Husk at du også kan male kun en kontrastvegg, og effekten vil være enorm. Som mange sikkert har sett på instagram så har jeg valgt å male bort.


Det trenger ikke å være en og samme farge, rommet kan males i flere farger . Og vipps, så ble jeg supergiret på nok en makeover i stuen vår. Dette tenker jeg å gjøre ved å male den ene veggen med kalkmaling i Rustikk Terracotta, mens den andre ved siden av kjøkkenbenken skal . Aldersgrensemerking etter nye regler fra Medietilsynet. Vi merker alt for sikkerhetsskyld.


Farger 2019

Basert på grundige studier av internasjonale tendenser innen mote og interiør har Fargerike kommet . Om du vil male grått, synes vi dette er en nydelig variant. Du kan male innendørs hele året, men har du trepanel på veggene er det best å male om vinteren, for da har treverket. I stuen gir fløyelsmatte overflater en behagelig og tidløs følelse uten gjenskinn. For da han fortalte på snapchat at han skulle male , og at han hadde fått frie tøyler til å. Vi har kjøkken og stue i en vegg soft mint og resten i minty breeze. Ikke av det største slaget, selv om det faktisk er like stort som hele vårt forrige hjem til sammen.


Flere velger også å male tak, dører og listverk i samme farge som veggen. Ha en koselig helg og lykke til videre med malejobben !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg