fredag 1. september 2017

Sy oppskrift

DIY-LAMPESKJERM Se mer. S) Syoppskrifter – Speiltvillingene speiltvillingene. Da er det tid for å prøve ut første sy -tutorial med digitalt mønster. Det er faktisk overraskende enkelt så lenge en har en mal og en oppskrift å følge.


Jeg har også så lyst til å sy en body, har du mønster og forklaring på det.

Sy cargolommer på buksene dine. Sy et enkelt skjørt tilpasset din kropp. Lær å sy en skjortekjole av et dynetrekk. Ingrid Bergtun (til venstre) og Ingrid Vik Lysne har laget oppskriften på gjenbruk t- skjorten IngridTEE. Det finnes mye fint som kan lages selv, men det er ikke . Kaffe, kake og en bok i solskinnet - oppskrift for en perfekt søndag.


SY en liten veske i skinn.

Sy laptop cover i et stoff du liker. Bilde av Sy til Babydukke - 1. Basic Jersey - Ida Victoria. I denne mønsterpakken får du mønster på plagg til. Symaskin, jersey, stoff og sytilbehør. Sybutikk i Trondheim.


Vi er forhandlere av symaskinmerkene Janome og Babylock og vi tilbyr fargerike kvalitetsstoffer til . Denne oppskriften kan brukes på de fleste topper og kjoler med ermer. Oppskrift på skjørtet som redder kleskrisen når magen vokser. Klipp ut stoffbiter, og sy fargerike strikk.


Se vår enkle oppskrift i videoen øverst. Selv om man har barn fra før er det morsomt med noen nye. Vi skal sy hårstrikk, eller scrunchies som det også kalles.


Vi skal vise to forkjellige måte å sy disse på, den ene er med både håndsøm og maskinsøm, mens den . Har du alltid drømt om å sy dine egne klær, men tenkt at det er altfor. Her får du en enkel oppskrift av Ingrid Bergtun på hvordan du kan redesigne et.

Sy sikk sakk langs kantene som er presset fra hverandre så . Heilt Spesiells tredje sybok er endelig her! Det er mange ulike måter å sy en lue på, men jeg tenkte jeg kunne dele min oppskrift med dere. Du kan også sy luene av egendesignet stoff, da anbefaler jeg Spoonflower sitt stoff Organic cotton knit. Takk for god oppskrift på å sy lue. Om du ønsker en mal . Hun vil vise hvor enkelt det er å sy sine . Trinn 2: Først tar du for deg de to minste stykkene.


Brett inn den lengste kanten mot vrangen, én til to cm. Fest med knappenåler og sy til en fin . Mønster til å sy tøybleier Jeg får ofte spørsmål om hvor man finner mønster til å sy egne tøybleier, så her kommer noen tips. ClothRevolution har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg