tirsdag 5. september 2017

Google omvendt bildesøk iphone

Velg mellom følgende fremgangsmåter: Ta et bilde: . Men hvorfor ønsker du å utføre et omvendt bildesøk ? Hvis du har et bilde du vil vite hvor bildet kom fra, må du bruke omvendt bildesøk. Før var det vanskelig å søke etter spesifikke bilder, men visste du at nå er det mulig å søke med et bilde . Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer. Funksjonen du trenger heter omvendt bildesøk. Still et bilde fra søket eller deler av bildet som . Omvendt bildesøk er nyttig for å . I hovedsak er det gjennom teknologien omvendt bildesøk du finner ut om bildene. En omvendt ordbok lar deg søke i beskrivelsen av et ord.


For eksempel, hvis du lander i kontroll, men vil ha hjem, eller omvendt. Sleuths på Negative Gamer løp et omvendt bilde søk på den nyeste Evony- annonsen - et. I tillegg tar hun et omvendt bildesøk for å se om noen misbruker noen av hennes bilder på . Søk etter bilder med omvendt bildesøk. TinEye er en omvendt bilde søkemotor. I skjermbildet for bildesøk kan du søke blant elementene i bibliotekgruppen Bilder.


Hvis du vil rotere beskjæringsrammen fra horisontal til stående eller omvendt , klikk på. Slik gjør du et omvendt bildesøk fra telefonen. Finne et bilde for noe du kjenner navnet på, er enkelt, men omvendt ting er mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg