tirsdag 12. september 2017

Lammelår i skiver tilbehør

Lammelår i skiver tilbehør

Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag. I tillegg finner du tilbehør som passer til lammeskank, lammelår i skiver , lammekoteletter, lammecarré og lammefilet eller fårefilet. Nederst har vi tatt med tilbehør. Det kan også stekes i ovn eller skjæres i mindre biter og brukes i mer eksklusive gryter.


Noen bruker også lammelår i. Påskens store lammemiddag MÅ ikke ta lang tid å tilberede. Perfekt stekte lammeskiver servert med fløtegratinerte poteter, lettkokte grønnsaker og kryddersmør smaker nydelig til søndagsmiddag om høsten eller som . Med riktig gresk tilbehør , som agurk, oliven og urter, blir måltidet en fest. Herlige lammeskiver med hjemmelaget tzatziki til. Høsten er høysesong for norske råvarer. Du får ferskt lammekjøtt og nydelige norske rotgrønnsaker og poteter, som også smaker veldig godt sammen.


Purren renses og skjæres i grove biter, potetene skrelles og skjæres i skiver. Lammeskiver på potetseng. Tenke seg til at de virkelig gjør det. Lam er mitt favorittkjøtt og et saftig lammelår er virkelig noe jeg . Vart opp med gratinerte lammeskiver , vi kan nesten garantere at det vil falle i smak.


Lammelår i skiver tilbehør

Klassisk lammelår med deilig tilbehør. Ikke alle har lyst til å gi seg i kast med et helt lammelår , men å steke lammelår i skiver er en litt mer overkommelig oppgave. Tilbehøret velger du selv. Denne varianten snublet jeg over på.


Her funker det meste. I familien min har vi spist mange lammelår opp gjennom årene, men vi har. Hva har dere til lammelåret ? Hadde vært gøy med noe nytt tilbehør. Grillet lammelår med grønnsaksspyd og feta- og chilikrem. Lag tilbehøret som anvist i oppskriftene.


Lammelår i skiver tilbehør

Rens og del poteter og grønnsaker i skiver og finhakk hvitløk. Pannestekt lammelårskiver med . Under får du Coop Megas oppskrift på lammelår med en annerledes vri. Dagbladet): Alle matglade gleder seg til å få lammelåret i ovnen.


Klarer du å snitte noen lommer i kjøttet og presse ned noen skiver hvitløk og . En saftig lammestek eller et lammelår er og bli gourmetmat og vi nordmenn som. Slik lager saftig lammelår på grillen - oppskriften finner du hos BBQSHOP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg