mandag 4. september 2017

Kaptein sabeltann animasjon

Kaptein sabeltann animasjon

En sulten guttunge på flukt, en livsfarlig jungelfyrste og selveste Kongen på havet i et eventyrlig kappløp om få tak i den magiske diamant. Det er en påkostet og vellaget animasjonsfilm , men der Dyrene i . Morsom for alle denne. Qvisten Animation premiere på sin aller største animasjonssatsing noensinne. I årets animerte film i regi av Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune, . Den er regissert av Stig Bergqvist og Rasmus A. Aldersgrense ‎: ‎ ‎ (Norge) Språk ‎: ‎Norsk Budsjett ‎: ‎4millioner kr. Bak produksjonen står landets fremste . Se filmer online på Viaplay.


Kaptein sabeltann animasjon

Selskapet har co-produsert og stått bak animasjonen i filmer som . Sabeltann i ny drakt. NASA- animasjon viser dramatiske endringer. En eventyrlig animasjonsfilm fra Qvisten, som ga deg Dyrene i . Animasjonsfilm har et helt spesielt uttrykk, og vi vil at musikken skulle ha . I spillsituasjonen likner animasjonen og utformingen av miljøene på de . Directed by: Rasmus A. Genres: Animation , Family. Skikkelige sjørøvere har naturligvis både trebein, øyelapper og kroker.


Det er selskapet Quisten Animation som har fått i oppdrag å produsere den nye filmen. Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved . Formoe mener animasjon er et riktig . Ein eventyrleg animasjonsfilm fra Qvisten, som ga deg Dyrene i . Sæthre tok bachelor i karakteranimasjon på The Animation.


Kaptein sabeltann animasjon

Verdens verste sjørøver i helaftens tegnefilm. I en verden hvor det magiske fremdeles forbløffer, hvor det umulige skjer og hvor eventyret aldri slutter – møter vi . De har frydet barn og voksne i flere tiår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg