torsdag 21. september 2017

Festdrakt barn blå

Blå Salto gutt bunad. Festdrakt og tilbehør. Små- troll Iver festdrakt til baby blå Produktbilde. Små-troll Nora festdrakt blå Produktbilde. Pascal bunadskjorte til barn unisex.

På jakt etter festdrakt eller bunad til barn ? Kvaliteten på våre festdrakter gjør at de kan arves fra barn til barn. Reflex Selma cape 10- 1 blå. Barn Bunads Knestrømper kremhvit - Salto.


Name it festdrakt Kids Mørk blå - Name It. Og festdrakter til både barn og voksne. Ditt barn kommer til å se ekstra fin ut i den tradisjonelle norske nasjonaldrakten fra Salto.


Settet består av en skjorte, vest og dress.

Skjorte med sølv knapper i halsen og nede på erme. Vest med mønstret brokade og hempelukning i sølv. Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne. Sjekk målskjerma nedenfore før du.


Barneklær i alle størrelser, til baby og ungdom. Du finner jeans til enhver anledning og yttertøy til alle sesonger. Fyll opp garderoben for å matche hverdagslivets . Maxemilia bunader, kjoler, festdrakter og tilbehør til barn og ungdom. Norsk design med hjerte for gamle tradisjoner og vakre detaljer.


Se beste pris på Salto Bunad til gutt. Les tester og omtaler før du kjøper. Bunaden har hvit bunaskjorte som følger med. Bilde av Nord- Norges festdrakt. Cubus har festdrakt til barn og baby.


Vi har festdrakt , skjorte, cape, sølje, veske og strømper. FESTDRAKT BABY PIKE, BLÅ.

Jubileumsdrakten er en festdrakt for barn som består av liv, skjørt, forkle, belte og. Fargene i barnebunadene kommer i tradisjonelle fargene for Oslo: blått , hvitt, . Den finnes i størrelsene – – – år, både til jente og gutt, og selges i garnpakker med strikkegarn og mønster. Du kan strikke festdrakten i enten mørk blå. Vesten er i blå ulldamask med blomstrete silkeband.


Strikkeoppskrifter p festdrakter for barn fra Rauma, hos Norsk Flid Husfliden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg