onsdag 14. desember 2016

Ppu deltid

Praktisk-pedagogisk utdanning på deltid (årsenhet). Har du studert sentrale undervisningsfag? Emnet inngår som obligatorisk del av programmet praktisk-pedagogisk utdanning deltid , og kun studenter med opptak til dette programmet har adgang til emnet. Da kan praktiskpedagogisk utdanning på deltid ved Universitetet i Stavanger være noe for deg. Studiet er for deg som har fullført ei mastergrad og som vil utdanne deg til å bli . Ta praktisk-pedagogisk utdanning ( PPU ) og bli kvalifisert som lektor eller adjunkt.


Du kan velge mellom heltid og deltid og ulike spesialiseringer. Studiet gjør deg kvalifisert til å jobbe i skolens trinn 8-13. Da er denne veien til lærerutdanning et godt tilbud til deg!


Du kan selv velge om du vil studere heltid eller deltid. Som PPU -student får du undervisning i ukesbaserte samlinger. Studerer du helti er du med på tolv . Da kan du ta fleksibel praktisk- pedagogisk utdanning (FPPU). Deltidsstudiet er samlingsbasert og går over to år. Med praktisk-pedagogisk utdanning kan du undervise i grunnskulen frå 5. PPU ved Høgskulen i Volda vektlegg faga sin eigenart i skulen,.


Ppu deltid

PPU – deltid har undervisning i musikkpedagogikk og musikkdidaktikk ukentlig mandag og tirsdag. Kan jeg få fradrag for . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Ppu Deltid - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ditt søk på ppu deltid ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Halvparten av disse tar årsenheten på deltid. UiT er ikke ferdige med å planlegge undervisningen på PPU Deltid. Studiet er nettbasert og tilrettelagt slik at du kan velge å følge det på deltid eller fulltid. Elever-lærer-lærerstudent-grunnskolelærerutdanninglærerutdanning- PPU deltid. Gjennom studiet får du innblikk i hvordan skolen fungerer, hva det vil si.


Ppu deltid

Du får støtte ut fra hvor mye du skal studere eller gå på skole. Til deltidsutdanning får du 5 eller prosent av det vanlige støttebeløpet. Hos HiSF må ein ta PPU i tillegg for å få undervisningskompetanse.


PPU deltid forener kunnskapsområdene pedagogikk og fagdidaktikk i et . Dette er et studium for deg som vil bli lærer i kroppsøving og idrettsfag og allerede har bachelor- eller mastergrad. Eller har du yrkesfagleg bakgrunn ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg