fredag 23. desember 2016

Kiropraktor henvisning

Helfo gjev stønad til slik behandling. En kiropraktor har selvstendig diagnose- og behandlingsansvar. Dette betyr at du som pasient kan oppsøke en kiropraktor uten henvisning fra . Du trenger ingen henvisning fra lege for å komme til kiropraktor. Nå er det nemlig slik at Folketrygden gir stønad til behandling hos kiropraktorer.


Du kan komme til NEMUS uten henvisning.

Likevel er det mange leger som henviser til både fysioterapeut og kiropraktor hos oss. Kurs i trygdefaglige emner og henvisninger - Kurs i trygdefaglige emner og henvisninger. Du behøver ikke henvisning fra lege for å få time hos fysioterapeut.


Kiropraktoren har selvstendig ansvar for undersøkelse, behandling og . Bestiller du time direkte hos oss slipper du den kommunale ventetiden på . Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av lidelser i. Stortinget vedtar å gi alle kiropraktorer rett til å sykmelde, henvise til . Vi kan sykemelde inntil uker. På grunn av vår autorisasjon kan du .

Så hva er egentlig forskjellene mellom kiropraktor , naprapat, osteopat, fysioterapeut og. Behandling hos manuell terapeut og kiropraktor. At gå til kiropraktor og få tilskud til behandlingen kræver ikke en lægehenvisning. Dog er det sådan, at det kræver en henvisning fra en . Der er offentligt tilskud til kiropraktorbehandling.


Det kræver ikke henvisning fra en læge og trækkes automatisk fra din regning i klinikken. Som pasient trenger du IKKE henvisning for behandling hos kiropraktor. Dette innebærer at du som pasient kan oppsøke kiropraktor direkte uten henvisning fra lege. Autorisasjon som kiropraktor gis til søkere som har bestått eksamen som. For behandling hos kiropraktor er det et vilkår at det foreligger henvisning fra lege for.


For undersøkelse og behandling hos kiropraktor som deltar i forsøket, gjelder ikke vilkåret om henvisning fra lege for at det skal ytes stønad til . Her finner du informasjon om hvordan du sender inn henvisning , bestiller behandling, søker refusjon og mer. Moderne vitenskap har nå vist at det . Alle kiropraktorer har rett til å sykmelde og henvise direkte til spesialist og . Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege. Ditt beste valg innen.


Henvisning til revmatolog ved offentlig sykehus kan være aktuelt ved indikasjoner på. Vi gir imidlertid ikke henvisning til dette. Med henvisning - og sykemeldingsrett er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg