tirsdag 6. desember 2016

Krohnegården badeplass

Krohnegården badeplass

Bruk gjerne søkefeltet helt øverst til venstre for å finne badeplasser og friluftsområder. Fint tilrettelagt badeområde med . Skjoldabukta friluftsområde er også en populær badeplass som ligger i Nordåsvannet. Krohnegården og Tennebekktjern friluftsområde i Bergen kommune. Nordnesparken, finner du denne perlen av en badeplass. Fornøyd med denne siden?


Krohnegården badeplass

Andre populære badeplasser i Bergen. Bergen har et stort antall friluftsområder som egner seg til bading. Vi måler i blant også vannkvalitet på . Oppdag lokale bedrifter, søk etter venner og familie, se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering. Her finner du et flott badeområde med sandstrand og badeflåte.


Offentlig parkering ved Kronhegården ved inngang til badeplass. I enden av veien, i en vik i nabovannet Storavatn, ligger badeplassen utformet som et hjerte. Terrengforskjellene tas opp av steintrapper.


Krohnegården badeplass

Hjerteformen er fylt av. Sistnevnte har både badeplass , turløype, lavo og grillplass. Vannet brukes som badeplass for dem som bor i området. Oversikt over badeplasser , naturhavner og friluftsområder i og rundt Bergen.


Friluftslivsområdene og badeplassene blir forvaltet av Bergen og Omland Friluftsråd . KROHNEGÅRDEN - Stor 4(5)-roms toppleilighet med kvm. En perle så nær bykjernen. Vi samles for å brenne St.


Fantastisk turområde rett. Campingplass Lothe Camping og Badeplass. Et steinkast unna finner vi fine turstier langs Storavatnet, samt populær badeplass for både store og små.


Strandlinje, flytebrygge . Det første du får øye på er en vakker badeplass som er tilpasset små . Som nærmeste nabo til Hamrehaugen ligger Frøya Idrett . Images , videos and stories in instagram about badeplass. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and. Vakkert sted og en kjekk badeplass.


Krohnegården badeplass

Badeplass til varme sommer dager og mye åpen mark til lek og spill. The next video is starting stop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg