mandag 19. desember 2016

Jul for alle arendal

Hele plassen bygges om til et juletun . Skriv god jul i kommentarfeltet. Vinneren trekkes 23 . Kirkens Bymisjon inviterer inn til feiringer på julaften og i julen , og åpne kafeer og væresteder. Julegjestebud med rom for alle – med julemat, musikk,. Bymisjonskafeen i Kragerø serverer gratis julemiddag . Jeg har den siste måneden fått spørsmål fra flere om jeg feirer jul , og om jeg kan feire jul som er humanist?


Jeg kan ikke annet en å stusse på . Alle som skriver under på en av våre stands får en gratis Hvit. Har du ikke mulighet til å besøke oss på stan kan du skrive under på hvitjul. Endrede tømmedager og åpningstider i julen. Tømming av avfall i julen.


Avfall som skulle vært. Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt kildesorteringsår. Etter en hektisk høstsesong har nå julen kommet over oss. I dag er det selveste julaften.


Jul for alle arendal

Vi kan ikke hjelpe alle , men vil gjerne hjelpe noen. Tradisjonen tro er Maxis pyntet til jul både inne og ute. Vitusapotek har et stort . Juleverksted arrangeres hver helg før jul , og er en hyggelig aktivitet for alle i familien. Her finner du en oversikt over åpningstider for butikkene våre i julen.


Konfirmasjon er for alle ! God jul og godt nytt år ønskes alle medlemmer i avd 743. Arendal og Kristiansand Lørdag og søndag: 11. Alt som hører jula til fra julemiddag, til julegaver til alle og juletregang.


Jul for alle arendal

Skolen starter opp igjen mandag 06. Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til,. Alle rettigheter tilhører Bunnpris.


Webdesign og webutvikling: InCreo . Neste magasin kommer fredag 11. Linda Dyrholm Fungerende ansvarlig redaktør. Terkelsen Trafikkskole har dyktige kjørelærere og tilbyr kjøreopplæring i alle lette klasser, Trafikalt grunnkurs og Lastesikringskurs.


Opplæring med automatgir. Stengt alle helligdager. Nye og bedre åpningstider i alle våre varehus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg