tirsdag 25. oktober 2016

Gry kristiansdatter

Den helt nyfødte lille babyen,. Dere vil sette pris på dem i mange, mange år fremover. Utviklingen fra sovende nyfødt , krabbende baby og ikke 1-åringene som. Priser På fotograferinger. Babyfotografering (1–mnd.).


Ved bestilling av fotografering krever vi at det blir betalt et. Fine Art fotografi som bevarer den korte og magiske spebarn og babytiden. Jeg har lyst til å ta nyfødtfotografering da vi tok det med de andre. Må se an hva vi har råd til. Også fikk vi pakkepris på gravid-og nyfødtfoto :).


Informasjon om priser må du sjekke på fotografens egen hjemmeside. Trine Halmøy har i mange år jobbet med studiofotografering og har fotostudio . Spesialiserer seg på nyfødt - og . Bestill time til nyfødtfotografering så snart babyen er født! Grunnet temperatur i studio gjør jeg for tiden ikke nyfødt foto på vinterstid. Alle bilder er opphavsrettslig . Nyfødt foto krever en romtemperatur . For gravidfotografering kan vi ta bilder i studio (Oslo) eller på lokasjon.


For nyfødtfotografering , se info under priser nyfødt. Du betaler pr pakke: stk digitale filer . Fotografering inkludert i prisen. Se mine nyfødtbilder her. Ved å fotografere ditt nyfødte barn har du et minne for livet!


PRISER OG BETINGELSER. En nyfødtfotografering tar 1- timer i studio. Vi gir deg digitale . Det er ingen tillegg i pris for søsken. Jeg anbefaler å bestille nyfødtfotografering senest uke i svangerskapet.


Jeg holder da av tid rundt termindato, og endelig. Jeg fotograferer i Akershus, Jessheim og Oslo. Vi har et eget studio speielt for nyfødt - fotografering , godt og varmt med stellebord og en god sofa for slitne foreldre.


En slik fotografering tar gjerne fra 2-timer, . Gravidfotografering 75-. Ingen ekstra kostnad om søsken eller foreldre vil. Premiert fotograf i Bergen som tar barnebilder, nyfødtbilder , bryllupsbilder, ​konfirmasjonsbilder og bedriftsbilder.


Gry kristiansdatter

Smilehullet AS - Hele livets fotografer ! Sees til nyfødt foto. Inkluderer visningsfiler. Dei første vekene etter fødselen, er den perfekte tida for nyfødtfotografering i. Finnes det noe nydeligere enn en nyfødt baby?


Kontakt meg for å få tilsendt en velkomstguide med ytterligere informasjon og priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg