onsdag 26. oktober 2016

Dhc frisør triaden

Rask og enkel timebestilling - velg blant over 5frisør - og velværesalonger. Vår visjon er enkel: DHC vil tilby bransjens beste frisøropplevelser. Våre frisørsalonger på Råholt, Jessheim, Strømmen, Lørenskog og Tøyen tilbyr det aller beste innen moderne hårpleie.


Dhc frisør triaden

Våre frisører er godt kurset og vet akkurat hvordan de skal tilpasse klipp…. Eller har du egen salong i dag og kunne tenke deg å bli en del av DHC konseptet? Fremdeles mulighet til å vinne ETT HELT ÅR med gratis frisør fra DHC ! Søk etter nye Butikkleder triaden , lørenskog-jobber.


DHC ´s premium frisøropplevelser til normale priser har blitt høyt elsket konsept og vår kundemasse . DHC Familien - Team Lørenskog! Vi er et team med dyktige, kreative og oppdaterte frisører som tar en utfordring på strak arm. Det er viktig for oss å . Vi er utrolig stolte DHC familien, et team som elsker å levere frisøropplevelser i ekte DHC ån med en vilje og egenskap til å løfte kundenes besøk til nye høyder. Permanent er hot igjen Disse gutta ble ganske kule synes vi #129321;#129321; - frisør : Cecilie. Vi elsker jobben vår og vi gleder oss til å skape fantastiske frisøropplevelser sammen med deg!


I fjor lanserte vi i dhc Alltid Fornøyd Garanti. Vi ansetter frisører til vår frisørsalong i Strømmen 1. I den forbindelse trenger vi flere flinke frisører til våre. Frisørdhc Familien - Team Jessheim! Stasjonsveien STRØMMEN. Støperiveien Strømmen.


Instagram tagged posts. Hildegunn har åpnet timelistene enda mer og har igjen noen få ledige frisør timer før jul. Noen av timene finner dere på . Vi gjør det lett å velge frisør ! Velkommen til vår frisørsalong i Jessheim og få en pause fra hverdagen og . Triaden Lørenskog Storsenter.


Gamleveien 8 Rasta. Kristina er en super dyktig frisør Alltid fornøyd etter å ha vært hos henne . Få den perfekte rammen til øynene dine. Shoegallery Lørenskog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg