fredag 7. oktober 2016

Julekuler glass

Nostalgisk juletrepynt. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen. Om du leter etter julekuler eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Som i gamle dager gir glass , og .

Bit Vejle forteller magiske historier med saksen. Denne uttrykksformen, psaligraphy, betyr kunsten å tegne med saks. Glasskulen vil skape en magisk stemning i . Hvit med mønster i gull. Angelica julekule - Gull glitter. Pynt treet etter din egen stil med fargerike julekuler , glitter, stemningsfull juletrebelysning i flere farger, nisser.


Lekker munnblåst og hånd dekorert julekule i glass fra The Moshi.

Utrolig fin å henge på juletreet eller bruk den som dekor i interiøret eller på en pyntet bord. Velg navn og bilde du. Nydelig personlig julekule i glass. I flere farger: Gull, . Julekule , Bomullshvit m. JULEKULE fra Hadeland Glassverk er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon. Transparente glass julekuler som kan dekoreres - bruk vår krittmaling for glass , mal, la det tørke og bruk sandpapir for å fjerne litt av malingen så du har en . Iittala rød julekule glass 8cm stk.


Tre forskjelligge design med stjerner pryder disse håndmalte glasskulene. Følg med når det kommer til glassblåserscenen i Snøfall. Array julekule er håndlaget i glass , og nøye dekorert i et vakkert glittermønster.


Array er flott som dekor på juletreet, i en skål eller ellers i interiøret. Dråpeformede julekuler i klart glass med fjær inni. Oppheng i metall med snor i skimrende tekstil.


Eksklusive håndblåste og håndmalte julekuler i glass. Se her hvordan julekulene lages: Laget av GLASSOR, Tsjekkia.

Lag et personlig juletre med ulike julekuler i forskjellige farger og mønstre. Disse julekulene med riller er rålekre og skaper et nordisk og klassisk look på . Legg til dine favoritter. Logg inn for å kjøpe. Produktets totale mål.


Nye håndmalte julekuler og telysholder av glass. Pakke som inneholder tre julekuler med ett helt . Tips, inspirasjon og gode ideer til din fest. Blås din egen julekule. To spente barn kommer forsiktig inn døra hos Knapstad Glass i Bryggebakken.


De ser på alle de vakre glassene som . Søt nisse laget av glass. Små, koselige julekuler i matt glass med snøfnuggmønster på. En håndlaget julekule i glass fra Alessi.


Den er designet av Marcello Jori.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg