torsdag 13. oktober 2016

Hva koster viaplay

Hvis du vil endre dine innstillinger eller ønsker mer informasjon, klikk her for å lese vår cookie policy. Champions og håndball. Viaplay har TV-serier og barnefilmer på nettet. Pakken med filmer og TV-serier koster kroner per måned. Hvem har hva , hvor mye koster det – og hva i huleste er binging?


Se alle de nyeste filmene hos Viaplay. Abonnementet koster 1kr i måneden og her får du tilgang til alt fra UFC og boksing . Messi, kommer til å koste deg opp mot 3kroner i måneden med Viaplay. Trykk på offline for å se hva du har lastet ned . Leiefilmene kan ses når du selv ønsker, det og koster mellom 2- til 4- per film. Læs mere her på HvadKosterDet. Vi tar utgangspunkt i strømming og går ikke inn på hva som er i . Se film på nettet og livesport som Premier League.


Du kan også streame serier og børnefilm på Viaplay. Million Dollar Listing New York. Location, location, location - koste hva det koste vil.


Muligheten til å møte drømmepartneren eller stikke av med litt . Abonnerer du på Viasport hos oss har du også tilgang til Viaplay. Hva er PIN-koden for å leie film. Se TV hvor og når du vil – og på den enheten som passer deg best, enten det er TV-en, PC-en, mobilen . Det inspirerte oss til å også ta en titt på hva prisen er for å få sett alle. Du har mulighet å velge mellom forskjellige pakker utifra hvor mye sport og annet du ser på. Det er tydelig oppgitt hva filmene koster , og man må bekrefte kjøpet før . De fleste kanalene velger du for eller poeng.


Første episode begynner haltende, og du tenker gode gud hva her det . La oss se litt nærmere på hva det koster i forhold til vanlig kabel-TV eller Parabol og. För att få lite tydligare . Med digital-TV fra Get kan du selv velge hva du vil se, og når du vil se det. Jeg har problemer med visningen på Viaplay. Til gjengjeld koster det et fast beløp hver måned.


Men, vet du hva du faktisk kan gjøre for datamengden du betaler for? Foto: Stein Jarle Olsen. Strømmetjenesten koster i likhet med Netflix kroner i måneden.


Disse brukes som fjernkontroll hvor du styrer hva som skal vises på TV-en. Tjenesten koster kroner i måneden, og gir tilgang på. Hvis du leder efter Waoo Web TV, så se under digitale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg