mandag 24. oktober 2016

Male stue 2019

LADY Inspirasjonsblogg lady. Kanskje en ny farge i stua ? Utforsk denne tavlen til edaricci på Pinterest: Stue maling. Se flere ideer om Stue maling, Stue og Farger. Ro, harmoni og rene linjer.

Kombinasjon av nøytraler fra én og samme rad i fargekartet, skaper en delikat, monokrom fargeopplevelse. I denne stuen har vi male. Ny stue med et par malingsstrøk: Se priseksempel.


Den er samtidig såpass nøytral at du kan male et helt rom uten å gå lei, sier Maxbo-eksperten. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Blogg-innlegg tittel. Har du oppdaget hvor fint det blir med mørke vegger?


Fargeekspertene fra Nordsjö har valgt en nyanse som gjenspeiler den positive tidsånden.

Spiced Honey er en varm . Og de har en nyanse til alle . Det er jo ikke sånn at man trenger å male hele hjemmet sitt i alle mulige farger, men kanskje. Varme farger i stua – og litt om interiørtrender. Ved å male én eller flere vegger i en annen farge kan du gi boligen et. Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start hvis du . Husk at du også kan male kun en kontrastvegg, og effekten vil være enorm.


Som mange sikkert har sett på instagram så har jeg valgt å male bort. Det trenger ikke å være en og samme farge, rommet kan males i flere farger . De kritthvite og sarte Shabby Chic-hjemmene blir et mer sjeldent syn i året som kommer. Flere og flere søker et noe mørkere og lunere miljø både i stue , kjøkken.


God informasjon bidrar til færre . Bli inspirert til å gjøre litt forandringer hjemme her! Men vi måtte rett og slett male over hele fargen, siden stuen går i ett med nettopp kjøkkenet og vi ønsket alle . Gjennomsnittsprisen for oppussing av stue , basert på prispunktene i vår. Uttrykk deg med farger ”Hjemmet er historien om hvem vi er.

Fortalt gjennom tingene vi gir plass til og fargene omgir oss med. Lisbeth Larsen, Global Colour . En stue , tre stiler i ABChuset Noomi. Lekker spisestuesone i dempede farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg