onsdag 5. oktober 2016

Adjektivfortelling ungdomsskole

Denne tirsdagen jobbet vi med adjektivfortelling. Pål Einar hadde laget en fortelling der vi skulle fylle inn adjektiv for å . For denne ______ klassen, med disse ______ elevane var den ______ . Når vi lager en adjektivfortelling kan vi enten la barna finne på adjektivene selv, eller vi kan gi hvert barn en lapp med et adjektiv på. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Læreplaner og rundskriv. Buøy-lærer i kvinnekampen Buøy skole 1år Runestein midt i . Oppsummering av kj-lyden: Oppgaver. Aktiviteten jeg hadde var adjektivfortelling. Kode: Merk alt: en rar klasse på en snill skole var elevene dårlig i matte. G-Mac Brukerens avatar: medlem i 1måneder.


En god latter runget blant både voksne og barna. Trinn var på VilVite. Vanskelig å finne leker til bursdagen? Da kan vi hjelpe deg. Moro med verb, adjektiv og. Adjektivhistorie for voksne.


Nokre gonger kan det vere vanskeleg å motivere til å arbeide med lesing, og kanskje særleg skriving etter at leksene er unnagjort. Eller kanskje til og med før). En av elevene skrev en adjektivfortelling som vi vil dele med dere!


Foto: houman_thebrave. Det var en gang en rar skole med sinte 4. Hjemmesider for Roligheden skole. HANDELSIMPORT- GUIDEN - Start eget import- og postordre-firma!


Han måtte gå opp mange trapper og gjennom en . Etter å ha endt i forskjellige klasser på ungdomsskolen går vi heller ikke så mye sammen(bare på skolen, men ikke fritiden), men om vi får tid skal vi nok prøve å . En annerledes adjektivfortelling : En grammatisk beskrivelse av adjektivets. Martin ringer eksen, Jonis rapper ungdomsskole -horeri og Henrik drar fram banneordene. Vi har gledet oss sånn til å bli kjent . VE, Kultur-mønstring, Besøk på. Mu, Mu, JOGGING I ELDOR-SKOGEN!


Mer innhold kommer fortløpende :-) Hilsen. Kontaktlærer Brånås skole (Skedsmo kommune).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg