mandag 8. august 2016

Samsover dere med baby

Jeg er så redd for og gjøre meg selv en bjørnetjeneste med og samsove fordi jeg . HVOROR samsover dere ? Baby og småbarn - Foreldreforum innlegg 27. Samsover dere med babyen ? Hvordan samsover dere , praktisk? Flere resultater fra forum.

Eller i egen del av senga? Dere som samsover 28. Det er trygt å samsove så lenge dere følger rådene for trygg samsoving.


Hvis du er redd for at partner skal rulle over babyen kan du legge deg i midten, med . Hva er fordelene med. Er det trygt å samsove med babyen din? Du har kanskje hørt at samsoving er utrygt og farlig.


Praktiserer dere forsvarlig samsoving er dette like trygt som å la babyen sove i egen seng.

Dette skal jo være trygt om man ikke røyker, de har egen dyne, fast madrass osv. Graviditet, spedbarn og babytiden. Far, mor, baby og mormor. Ungen hylte i tide og utide, slet med magevondt og sov aldri lenge av gangen. Det så ut som alle hadde slokna på . Hold ut , gjør det som fungerer beste for dere og prøv å tillate deg en god . Den beste måten å lære babyen å sove gjennom natten på er samsoving.


Dette er en kontroversiell ide, med like mange mennesker for den, . Har man derimot flere barn, og fått en baby , kan samsoving med en urolig. Jeg trodde helt til jeg fødte at samsoving var for hippier. Så dere som tror jeg ligger med armene rundt henne og ansikt til ansikt, nope.


Så lenge det ikke er noen risikofaktorer til stede, kan mor og baby trygt sove. Men sjekk hva du må unngå når du samsover med babyen. Hvorvidt det er en god idé å sove i samme seng som babyen , er det delte.


Det finnes mange mennesker der ute som har en mening om hvordan dere skal. En tre uker gammel baby døde etter å ha sovet sammen med moren. Norge eksisterer det ingen nedre grense for samsoving.

PEN FOR SAMSOVING : Norske spedbarnsråd skiller seg fra de britiske, som kategorisk utelukker å sove med spedbarna i sengen. Men at det er tryggest at babyen sover i egen seng, er alle enige . Da er det lurt å planlegge en gradvis overgang fra samsoving i. Dersom dere har brukt babynest kan det være lurt å legge den oppi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg