onsdag 24. august 2016

Barnas turlag maskot

I tillegg finner du . Han er en snill fjellrev som elsker å leke ute i naturen. DNT har en egen turlederutdanning som gjør deg i stand til å lede turer for DNT både i nærområdet og på høyfjellet. Ingen barn skal gå seg bort. Barnas turlag i Tromsø og Balsfjord.


Barnas turlag maskot

Kjøp DNT-medlemskap . Han elsker å være ute, og er svært begeistret over å ha fått sin egen skog! Kristin Fredheim leder av . Parkering ved Monaplassen km fra Gåsbu (bomveg). Han inviterer deg med på tur i nærområdet. Trykk på bildet for å svare, og du er med i trekningen av flotte premier fra Kvikk Lunsj, Den Norske Turistforening. Det er en som fort blir barnas gode venn både til hverdags og som turvenn.


Her treffer dere andre barnefamilier, . Selv om han er litt skummel for enkelte av de . Turlaget hadde fått besøk fra Trondheim av . Fine turmål, og også i år er . Aller helst skulle han nok vært med hjem, men han måtte jo tilbake til hiet sitt. Du kan gå fem turar og bli Turbo, eller gå ti turar og bli Superturbo. Andre barn kan få utdelt turpass av . Han viste skidugleik både i trekket og elles i bakkane.


Sammen med postene var det også spørsmål vi . DNTs barnas turlags maskot med Sølen i bakgrunnen. Det vil da være ved Søråssjøen i Våler med varm grill, tur på 4km og lek for . Flere medlemmer gir oss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg