torsdag 4. august 2016

Hvor mye fikk dere i boliglån

Jeg lurer, fordi jeg og min samboer er nå i gang med denne prosessen, og har frem til nå forhørt oss med tre banker, blant dem obos, nordea . Hva er din inntekt, hvor mye egenkapital hadde du. Hvor mange x inntekt har dere i lån ? Flere resultater fra forum. Babyverden Forum forum.


Vi nok ikke så mye høyere inntekt enn det og lånet vårt er nå nede på ca tror.

Vi har barn, og fikk tilbud om lån på ganger inntekten vår. Noen alenemødre som har fått boliglån ? Anonymous poster hash : eefe4. Alenemor og startlån. Noen her som har fått lån i husbanken?


Barn, bil og høyt studielån trekker ned: Så mye får du i boliglån e24. Så hvor mye lån kan du regne med? Som student har ikke Anna hatt penger å spare, og hun fikk hjelp hjemmefra med å stille 150.

Vår kalkulator viser deg hvor stort lån du tåler, og la opptil banker konkurrere om deg. Vi må vite hva du og eventuell medlåntaker gjør, og hva dere tjener. Det finnes da ingen banker som gir boliglån helt uten egenkapital, uavhengig av studielån. Finansrådgiver Hanna Folkvord i DNB forteller deg hva som skal til for at banken sier ja!


Merk deg at banken ikke kun ser på om du kan betjene et lån med dagens rente, du må ha. Så, hva er det som avgjør om du får lån i banken? Dere fikk boligen dere ville ha!


Er dere et studentpar, hvor den ene er i jobb og den andre studerer, blir regnestykket . Det er viktigere enn hva du har å spytte inn med. I den ene banken ble jeg varmt ønsket velkommen, og fikk beskjed om at det bare var å si . Hvem som har betalt hvor mye styrer eierandelen. Les også: Slik deler dere boliglånet riktig! Denne kalkulatoren gir en pekepinn på hvor mye man kan ha i samlet boliglån.


Det tar bare noen minutter å søke, og du. Få umiddelbart svar på hvor mye du får i boliglån. Vi ordner alt det praktiske enten du søker finansieringsbevis, ønsker å flytte lånet over til OBOS-banken.


Når du skal søke om boliglån er hovedregelen at du må ha minst egenkapital. For å regne ut hvor mye du kan kjøpe for, har vi en tommelfingerregel: Ta .

Her ser du hvor mye dette er ut fra hva du skal betale for en bolig, eller hva du tjener. I praksis vil altså denne gjelden begrense hvor mye lån du kan få til bolig. Sjekk hvor mye du kan få i boliglån på minutt - sammenlign hundrevis av.


Ett avdrag på ett lån på mill er mye mindre om år enn hva det er i dag. Plustselig kan vi få et bolig pris fall eller koreksjon som de fikk i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg