mandag 29. august 2016

Hotell for medlemmer

Hotell for medlemmer

Under HOTELL FOR MEDLEMMER trykk på logg inn på hotell for. Hotell for medlemmer. Logg inn på Min side for å se priser og bestille reise og overnatting.


Hotell for medlemmer

Som Coop- medlem kan du bestille hotell til rimelige priser og med prisgaranti. Norsk Sykepleierforbund har reforhandlet hotellavtalen med Park Inn Oslo. Les mer om fordelene for deg som medlem her. Bli medlem og motta de beste tilbud og hotellpriser. Se nedenfor hvilke fordeler du får som Scandic Friends- medlem ! Medlemmer får rabatt på overnatting og rabatt på mat i alle . Thon DISCOVERY er et fordelsprogram hvor du får bonus på alle overnattinger.


Stolt medlem av De historiske hotel og spisesteder. Pris kun for medlemmer Spar opptil mer når du bestiller direkte på nettsiden vår. Vi benytter cookies for å bedre brukeropplevelsen og for å kunne vise deg våre annonser når du besøker andre nettsteder. Ved å fortsette å benytte siden . Legeforeningen har forhandlet frem fastpris for sine medlemmer. Som medlem i Norges Handikapforbund har du tilgang til flere gode.


Hotell for medlemmer

Gode priser for Grafills medlemmer på PS: hotell ved Vulkan i Oslo. Du er alltid garantert billigste pris på våre. Secret Escapes er en eksklusiv reiseklubb kun for medlemmer , som tilbyr uslåelige rabatter på håndplukkede, luksuriøse hotell og reiser. Fordelene ved å være medlem i et YS-forbund er mange.


Medlemmene våre sparer i snitt 2kr per bestilling når de bruker poeng. Som BOB- medlem har du forkjøpsrett på boliger og får i tillegg en rekke rabatter og fordeler på ting som er relevant for deg som boligeier. DNT- medlemmer får prosent rabatt ved overnatting på utvalgte hoteller. NITO- medlemmer har tilgang på markedets kanskje beste tilbud innen blant annet bank og forsikring. Handelsbanken tilbyr Advokatforeningens medlemmer gunstig boliglånsrente og.


Hotell for medlemmer

Alle medlemmer kan kjøpe formstøpte elektroniske hørselvern til medlemspris. Apparatene heter Jeger´n og medlemmene får apparatene til kr. Fagforbundet er Norges største fagforbund og vi forhandler fram gode lønns- og arbeidsvilkår for deg og arbeidskollegene dine. De historiske er ingen vanlig hotellkjede, men en uavhengig samling av Norges mest sjarmerende hoteller og spisesteder.


For å få avtalt pris på . I dag er det hoteller og spisesteder som er medlem av gruppen. NEF jobber daglig aktivt for deg som medlem ved å påvirke slik . Her kan både gjester og medlemmer hente inn ny energi til en hektisk hverdag. Thon med rabatterte priser til alle våre medlemmer.


Deal når man velger Vis ledige rom under det aktuelle hotellet. Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. Du finner oss i tusenvis. Søstrene Storaas fikk ingen.


Vi er medlem av De Historiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg