onsdag 24. august 2016

Bunnklosser

Bunnklosser

Bunnklosser blir brukt nederst ved gulvet på dørkarmer. Den danner en fin overgang mellom gulvlistene og karmlistene. Ferdigmalte og lakerte bunnklosser for pen sammenføyning av gulvlist og dørlist. De danner en flott overgang mellom karmlistene og gulvlistene og gjør det unødvendig å gjærkappe.


Finnes også i hvitmalt. Dekorklosser fermhever listverket og gjør montering av listverk enklere. Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer samtidig . FORENKLER SNEKKERARBEIDET VED Å SLIPPE Å GJÆRE LISTENE. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Nå er det ikke mange dagene til alle dører og alt listverk er på plass i 1. I kjelleren gjenstår det noe, selv om . Sokkelklossen kalles også for . Topp- og bunnkloss dekorerer dører og vinduer, og skal monteres innendørs. Denne bunnklossen er grunnet og klar for maling. Anbefalt å monteres med . Pris er inklusiv mva.


Benyttes under vannbord nede på vindu. Denne klossen er designet for å passe kloss nr. Malte og lakerte pynteklosser for pen sammenføyning av gulvlist og dørlist.


I malt eller lakert furu, frisk kvist kvalitet. Artikkel, Treslag, Dimensjoner, Behandling. Furu, 25x75x1mm, Ubehandlet. Rekonstruksjon av gammel bunnkloss , med liten endring i størrelse.


Bunnklosser

Fint å kunne bevare gammel byggetradisjon. Gulvlist som passer til . BUNNKLOSS 202AM 22X75X115MM. Serien består av topp- og bunnklosser til belistning av karmer og . PYNTEKLOSSER FOR PEN SAMMENFØYING AV DØR OG GULVLIST. Av høykvalitets furu og eik.


Produsert av FSC-sertifisert fabrikk. SOKKELKLOSS 25x75x115MM 2STK. See what are the most popular posts on any topic. Go to the productFind similar products.


Bunnklosser

Dette gjør at resultatet blir veldig dekorativt. Dekorasjon ved dører og vinduer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg