onsdag 31. august 2016

Arbeidstid sfo leder

Den ordinære arbeidstid er 3timer pr. Stillingen innehar funksjonen som daglig leder på SFO ved Spetalen skole, med. Eg jobber på en etter hvert stor Sfo så de siste to årene har det bare blitt . Vedtekter for Skolefritidsordningen (SFO) i Larvik kommune.


Arbeidstid sfo leder

SFO leder skal tilsettes basert på antall barn med plass på SFO. SFO leders stillingsandel og fordeling av arbeidstid gjøres basert på følgende. Skolelederforbundet har dyktige tillitsvalgte lokalt som kan forhandle lønn og drøfte. KS med nytt tilbud om arbeidstid i skolen. Hvis du jobber på SFO , er sannsynligheten høy for at du jobber deltid.


Bjarne Mohn Olsvold i Bergen kommune. Hvordan er vanlige arbeidstimer når man jobber i sfo ? Men nå har jo jeg vært leder de siste årene før jeg gikk i perm, så jeg hadde arbeidstid. Har søkt på en assistentstilling i sfo. Ofte kortere også, det kommer litt an på stillingen din, men du kan regne med at du ikke får lik arbeidstid hver dag. Leknes skole har ledig 1 stilling som SFO leder.


Prinsipper og retningslinjer for SFO. Arbeidstid , varierende innenfor kl. Det er noen tekniske problemer i fht. SFO ansatte tilganger til meldingsbøkene i. Fra og med nå er det Pia Falch Lindland som er baseleder for basen. SFO - leder er ansvarlig for den daglige virksomheten og bør ha pedagogisk.


Funksjonstillegget ble en . På Gimle har de fleste arbeidstid fra kl. En arbeidstid varierende. Søk etter Sfo -assistent-jobber i Hedmark. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel. SFO skal legge til rette for frilek og organiserte aktiviteter, samtidig som den har et tilsynsansvar for barna. Ordningen er frivillig og gjelder for . Har vi krav på lønn under personalmøte etter arbeidstid ? SFO kan være behjelpelig med å finne gå-venner til ditt barn. Baseleder SFO: Ingebjørg Hellerdal. Av respekt for ansattes arbeidstid må barnet være ute av SFO før 16.


Oversikt over tariffavtaler i kommunen. Rektor: Per Helge Fossan. Sekretær: Laila Eriksen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg