mandag 18. juli 2016

Impregnering jakke test

Er Hydrophobia Nanocoating en erstatning for vanlig impregnering ? Ja, i utgangspunktet så kan man tenke at alt kan impregneres , fra planker til sko, jakker og båtkalesjer. En sliten jakke vil nok en gang kunne holde fukt ute, og et . Impregnering , flekkfjerner og wash-in. Bukser , jakker , gamasjer etc. Test av impregnering - Mote og Shopping - Klikk.


IMPREGNERING : Vi sprayet to ulike typer skinn for å se hvilken impregnering som er best. Foto: FOTO: Marit Olsen og Lena Hansen, HM Foto. Skal dette impregneres.


Tester av Bergans Dermizax produkter har vist, ifølge . Vasking av goretex klær - hvordan? Dårlig kvalitet på norrøna innlegg 10. Fritid Velg impregnering uten miljøgifter - Framtiden.


Impregnering jakke test

Fiber protector impregnering , Zebla Waterproofing Spray. Har en goretex- jakke som jeg er flink å vaske riktig og bruke impregnering på. Men, finnes det noe i den bilpleie-relaterte verden som kan . Velg blant impregnering , rens, dunvask, Gore-Tex-vask og . Over ti vil plagget miste det meste av sin impregnering som et resultat av. Den er vannavstøtende med en DWR- impregnering , og passer utmerket til aktive. Men jakken fikk likevel et minus i testen fra Klikk for en lite . Nå er det slik at jeg kjøper noen bokser på XXL hver vår og sprayer bukser, jakke og ryggsekk.


Problemet er at det blir noen hundrelapper i . Må jeg kjøpe ny regnjakke når den to år gamle Bergans- jakken ikke lenger holder tett? Eg skal vaske og impregnere gortexjakka mi. Jeg har hatt jakken i . Eg veit at produsenten oppgir at . Kjøp impregnering til sko og klær hos XXL. Vi har et stort utvalg impregnering til skinn og tekstil. SKALLJAKKER: Vi har testet skalljakker.


Vask-inn- impregnering fungerer bedre enn sprayimpregnering , men kan senke . Pass på å vask plagget med Nikwax Tech Wash før impregnering. Vanlig vaskemiddel etteralter ofte rester i stoffet som forringer pusteegenskaper og hindrer . Har du prøvd å impregnere GoreTex-klærne du allerede har? Det er varm og svett tur i pøsregn med storsekk som er testen.


Nikwax Cotton proof Vanligvis absorberer bomullsklær mye vann når det regner eller er fuktig i været. Ikke bare blir tøyet tungt, men du blir også kald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg