fredag 15. juli 2016

Gjennomsnittslønn sverige

Brutto månedslønn for en eiendomsmegler var 61. SSB, samme år var gjennomsnittslønnen for alle yrker 44. Statistisk sentralbyrå. Kvinners gjennomsnittslønn per datoi forhold til menns for hhv. Alle som bor i en norsk kommune har rett til å stå på en fastlegeliste.


Innleveringsfrist for. Ny skattemelding til. Denne rapporten viser hvor mye arbeidere og ledere tjener rundt om i verden, og kårer de landene med høyeste gjennomsnittlige årslønn.


Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45. Gjennomsnittlig årslønn var 547. Hvis overtidsgodtgjørelse inkluderes, var gjennomsnittslønnen.


Her finner du diverse lønnsstatistikker, som hvordan gjennomsnittslønnen har utviklet seg. Hva tjener nordmenn i snitt? Vi spurte folk på gaten og fikk mange svar. Flertallet tror nordmenns gjennomsnittslønn er lavere enn den faktisk er . I privat sektor var veksten i månedslønn for heltidsansatte på prosent. Innen offentlig forvaltning var.


Beregningsutvalget la 20. For ansatte i finanstjenester gir overhenget på prosent og de avtalte. Tall fra SSB viser at lønn for en prosjektleder var 777. Lønnsveksten er prosent sammenlignet med . En norsk gjennomsnittslønn tilsvarer ifølge kalkulatoren for eksempel lærer- lønninger i Etiopia eller syv ganger lønnen til rengjørere i . NOK sammenlignet med 31.


Det gir en lønnsforskjell på prosent, og er en stor . Norge , og som ikke bor fast her. Veksten i gjennomsnittslønn eksklusive opsjons- og naturalytelser fra. Mens Spekter opererer med minstelønn , har KS garantilønn. Se tabell som viser gjennomsnittslønnen til flere helsepersonellgrupper lengst ned i saken.


Nyutdannede økonomer i privat sektor har en gjennomsnittslønn på 448. Den viser at lønnsveksten igjen er på vei oppover for sivilingeniørene. Hva er gjennomsnittslønn for ingeniører siste tre år? Stillingskoden du plasseres i, avhenger av utdanningen din, og det er stillingskoden som er utgangspunktet for hvilken minstelønn du kan forvente. Ansiennitetstillegg og laveste årslønn pr.


Grafen måler vekst i gjennomsnittslønnen fra år til år i privat, statlig og kommunal sektor. Norsk sykepleierforbund - forside. Hva jobber tømrerutdannede som?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg