fredag 15. juli 2016

Ankerskogen velvære

Vår Velværeavdeling har vært under rehabilitering den siste tiden. Det er lagt helt nye fliser på gulvet og på benker i Skogsjøbassenget. Dette er den åttende gangen at deler av anlegget stenges.


Ankerskogen velvære

Ankerskogen Svømmehall Hamar KF søker tilkallingsvikarer. Trening og velvære vil ha ansvaret for alle treningsrelaterte aktiviteter i vann, sal og. Anlegget framstår som et badeland og har i tillegg utearealer for soling, uteaktiviteter, grilling osv.


Svært moderne og spennende. For dager siden - Torsdag 21. Vi spanderer inngangsbilletten. Møt opp på senteret kl. Kontaktinformasjon for Alles Velvære.


Ankerskogen velvære

Kjernen i velvære -avdelingen er bassenget Skogstjernet. Anlegget består av bassenger med vanntemperaturer fra til grader, og er. Espern Ekspress blir et nøkkelkortsenter som . Hatt en fantastisk dag! Fått vært med å feiret bursdagen til Trude! Enkel servering Mer informasjon?


Clarion Collection Hotel Astoria. Ferskvann Reklamebyrå. Fotograf Arnfinn Johnsen. Røykenbadet - Helse, Trening, Velvære Røykenbadet kombinerer . Innendørs basseng på 25×meter, treningsbasseng på meter , . Et friskt bad i skogen uten fare for at nøkken skal stikke av med brura på ryggen og forsvinne.


Ankerskogen velvære

Hamar kommune stolt sin nye svømmehall, et anlegg som ikke bare var Norges største, men størst i . Regjerende verdensmester Emil Lybekk inviterte meg med til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg