tirsdag 27. august 2019

Vafler med fløte

Jeg benyttet melk og fløte som hadde gått ut på dato, noe som fint kan. Ha vaffelrøre i vaffeljernet og stek til vaflene har en gylden farge på . Tilsett vekselvis med fløte og melk til du har en tykk røre. Har man rester av diverse i kjøleskapet er det greit å bruke opp rester på vafler. Det kan man gjerne gjøre selv om produktene har blitt litt sur .

Har du rester av melk, fløte eller andre meieriprodukter i kjøleskapet som du. Hovedingrediensene i vafler er egg, mel, smør og melk, matvarer de fleste av oss. Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler.


Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak. Rester av iskrem eller fløte kan også brukes. Vaflene er fete og sprø og inneholder pisket kremfløte. Verdens beste vaffelrøre!


Smelt smøret og la det avkjøles.

Vafler fra Sjømannskirken i London. Skill plomme og hvitte. Rør til røren er jevn. La røren stå og svelle en god halvtime i kjøleskap. Skikkelig gode og fyldige vafler med fløte i. Server de gjerne helt på egen hån eller sammen med litt krem og vaniljeis.


Prøv grove vafler , sjokoladevafler, potetvafler eller gulrotvafler. Her er en oppskrift på vafler med fløte. Bytt ut melken med rømme, fløte , surmelk eller lignende. Har du ikke smakt keiservafler, er det bare å finne frem jernet i helgen.


Og har du smakt keiservafler, og ble påminnet om dem nå, så vil du . Vaffel er et jernstekt bakverk. Stivpisk kremfløten og bland i . Bland mel og vann til en jevn røre. Vaflene blir sprøere hvis røren står omtrent time i kjøleskap før de stekes.


Ungdommen er ikke som før i tiden. Aftenposten skriver at unge mennesker ikke klarer å bedømme når maten er for .

Havre er ikke bare mettende, men har også en rekke helsefordeler. Grunnoppskrift på gode vafler. Her finner du en oppskrift på litt sunnere vafler basert på havregryn. Crispy WaffleRetro Recipes Chicken WingsWafflesWaffleBuffalo WingsVintage Recipes. SUNNE VAFLER : Disse vaflene kan fint nytes som kveldsmat - eller egentlig når som helst.


FOTO: Berit Nordstrand. Fløte og kefir vafler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg