torsdag 29. august 2019

Ukjente perler i italia

Alle veier fører kanskje til Rom, men det finnes mange herlige hindre i form av skjulte skatter på veien dit. Utforsk Italias vakre reisemål utenfor . På vestkysten av Italia , i det Tyrrenske hav, (en del av Middelhavet) finnes det en. Du får rett og slett muligheten til å finne en perle som alt for få nordboere har besøkt.


Men tar vi et skritt bort fra disse vakre, men turistoverfylte, stedene, kan vi finne flere hemmelige perler for ferieturen. Her nevner vi bare noen få, og vi er . Kjenner du et sug etter mer sol og varme? Hva med å legge sommeren ferieplaner til noen av Italias vakreste byer? I Italia holder de sommerlige temperaturene . Bergamo - Nord- Italias ukjente perle. Kart over Italia – se kart over Italias reisemål og severdigheter.


Kartet er også en ypperlig mulighet for å oppdage ukjente perler som du kan . Dra på ferie til Nord- Italia med In- Italia og velg blant flere hundre spesielt. Italia har badesteder som passer til alle, uansett om du ønsker en fredelig familieferie, en romantisk bryllupsferie eller en partyferie med vennegjengen. Gaeta – den ukjente perlen mellom Roma og Napoli. Og liker man fisk og skalldyr er det ikke mange steder i Italia , hvor man spiser bedre.


Siden han vokste opp med den italienske sykkellegenden Fausto Coppi. Italia har alt og enda mer, og har en tendens til å levere på alle fronter. Der ligger nemlig byen Sorrento – en klassisk perle , ifølge Røhr-Staff. Oppdag Europas ukjente perler. Bli med reiseleder Stefania til hennes hjemtrakter i Nord- Italia.


Skal du til Italia snart? De fem blendende vakre, fiskelandsbyene som ligger mellom Genova . Da bør du velge en eller flere av disse perlene. Derfor skal du velge Trentino, Italias ukjente perle.


Omådet Trentino ligger helt nord i Italia , på grensen mellom Østerrike og Sveits, . Vanlige destinasjoner på vårt Italia kart er markert på . Roma, finner du historiske steder, skjulte perler og ubeskrivlig vakker . De aller fleste forbinder storbyer i Italia med Roma, Milano, Venezia. Peschici - Italias ukjente perle. Utleie av leiligheter i Puglia, Italias vakre østkyst. Trevi i Umbria – Italias grønne hjerte.


Har du lyst til å oppleve Italia på sitt mest. Puglia – historie og kultur på Italias hæl. Karpatenes kjente og ukjente perler. Fra nord til sør, fra sovende vulkaner til duvende åskammer – Italia er ferielandet. Perlene ligger som på en snor, med Liguria, Toscana og Sorrento.


Litt lenger sør og inn i landet finner du litt mer ukjente Umbria, en region med interessant . Mantova, Nord- Italia : med mange av de italienske. Redaktør i reisemagasinet Vagabond Helge Baardseth har også noen skjulte perler på lager:. De ukjente statsrådkandidatene som kan redde kjønnsbalansen . Fra midtfeltet av de italienske alpene, over de norditalienske sjøene og ned til.


Vigèvano, en av Pavia-provinsens små, ukjente renessanseperler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg