onsdag 28. august 2019

Jotun lys aubergine

En dempet lilla tone. Matchende fargekombinasjon. Sender denne på nytt! Hei Jeg skal male min datters (år) soverom i lilla. Vurderer mørk aubergine og lys aubergine. Da kun lys aubergine på .

Denne Pinnen ble oppdaget av Elin Sterner. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Og det er absolutt ikke vanskelig å forstå – denne . Disse kan du kombinere mot . Denna pin hittades av Linda Gavander Mattinson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Jotun Fargesenter Inne presenterer.


Chunk Of Cheddar is a saturate pure, golden yellow-orange with a honey- yellow undertone. It is a perfect paint color for the kitchen area.

Pair it with accents of . Den fanger lyset i dette rommet på en spennende og lun måte. Akkurat nå er jeg veldig glad i aubergine , dyp rødt og ulike nyanser av den. Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun. Lys Aubergine kanskje?


Fargekart ”NOW”, farge Mørk Aubergine – JOTUN. Vi ønsket derfor å male i en lys beige farge som ga mer varme og. Det skal jo være mulighet for å slippe inn lys også.


Har ikke angret et sekund på. Er du i tvivl om, hvilken af de smukke Lady-farver du skal vælge til din stue eller til andre rum? Står valget mellem eller farver? Med Lady Interior-farveprøver . Og jeg vet at det skyldes lyset – for det er ikke nok dagslys i gangen vår, og fargen kommer rett og slett ikke til sin rett.


Her har Linblå fra jotun gjort underverker i den minste gangen, og står fint til. Vi har en lys grå, nesten beige, farge som heter Delikat ( jotun Lady) i stuen, og jeg blir . Både fra de svage rosa toner til lækre lilla aubergine toner. Kig på hvordan farven optræder i dagslys, solskin, gråvejr, kunstigt lys og så videre.


A home in rust, clay and aubergine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg