tirsdag 9. april 2019

Hundebur i stoff

Hundebur i stoff

Lett å ta med seg, enkelt å pakke sammen og med praktiske . Stoffburet er vannavvisende og lett å bære med seg. Se produktbeskrivelse for mer info . Ta en titt i zooplus sin samling av myke hundebur av stoff for å sikre hunden din et perfekt og komfortabelt . Vi har mange flotte hundebur som kan slås sammen, enten i stål eller slitesterk tekstil. Sammenleggbart hundebur , 76x50xcm. Buret er dessverre ikke godt kjent med bil og fly transportering, da det er produsert i stoff materiale. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser.


Hundebur i stoff

Uansett om du skal ut på kortere eller lengre. Maelson Soft Kennel Bur er markedets beste og mest eksklusive stoffbur! Dette buret kan også brukes til katter. Burene er utstyrt med innvendig stålramme for å. Velg mellom trygge bur fra kjente merker som Variocage, 4pets og Trixie. Fri frakt over 49- Bestill på petworld.


Hundebur og transportbur til din hund. Praktisk, sammenleggbart og slitesterk stoffbur. Ramme i lakkert stål. Insektsnett og gardiner i vindu og dør. Trondheim Sentrum, TrondheimPrivat.


Hundebur i stoff

Men jeg trenger ett bur til å ha i bilen. Hos Musti finner du solide og praktiske transportbur til hunder i alle størrelser. Transporter din hund på en trygg og bekvem måte i et transportburt! NAF har testet hundebur og hundeseler til sikring av hund.


Det er testet kollisjonssikkerhet, komfort for hunden og brukervennlighet. Vi har bilbur, transportbur, transportbag og reiseveske som er tilpasset hundens størrelse og . Les vår burguide her! Ulike bur, hundegrinder, bærevesker og annet du trenger for at hunden din skal ha det trygt og godt både i hjemmet, på reise og i bilen. Leveres med både halvhard . Vi leverer robuste hundebur i ypperste kvalitet fra både 4Pets Herkules og Variocage.


Hundebur i stoff

Flott stoffbur til hun egner seg godt som bur til utstillinger eller andre plasser hvor du trenger et lett bur å transportere. Stein Østerbø in Oslo. L:90cm B:og H:- letgo. Sommerbutikken AS selger hundebur over hele Norge. Maelson Dog Kennel tekstilbur er et eksklusivt bur i ekstra sterkt stoff.


Hos XXL finner du et stort utvalg av bur, seng og tepper til hund fra kjente merker som Proline, Fido, Dogman og Creston. Se utvalget og kjøp på XXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg