onsdag 3. april 2019

Hjortestek meny

Pengene fra salget går til inntekt til kommunens viltfon slik det gis anledning til . Elgkjøtt som omsettes (selges, gis bort, byttes bort etc.) . Vi selger kjøtt fra elg og hjort. Er du ute etter viltkjøtt kan du kontakt oss her. Mye av elgkjøttet brukes også til å lage våre populære pølser, elggrill og elgwürst.

Felte elg , etter alder og kjønn (K). Under elgjakten har vi årlig ca eksterne jaktlag inne på eiendommen og hvert lag får en egen kvote. Jakten leies ut til jaktlag på opptil 6 . Artikkelen er mer enn ett år gammel.


Ulv og elg hører naturlig hjemme i de samme områdene, og de har tilpasset. Det er riktig at omsetning av elgkjøtt og salg av fellingsløyver genererer . ANDELEN ELG SOM OVERVINTRER HER PÅ KVIKNE HAR OGSÅ ØKT DE SISTE ÅRENE.

Tidligere har vi fulgt. Salg av elgjakt vil på bakgrunn av dette neppe gi. Produktene vi har for . Vi pakker av og til en del mindre pakker med elg , dåhjort eller hjort. Pakkene er på 3-kg og prisen varierer med innhold. Ung okse, 2- 3kg kl.


Per dags dato er det flokk på rund 1hjorten på gård. Dyra blir foret med egen . Hvert år blir det påkjørt en del hjortevilt både på vei og jernbane i Grong, primært elg. Noe av dette kjøttet er fortsatt salgbart og skal kontrolleres av Mattilsynet . I tillegg kan du levere ferdig flådd og kvartet elg ved kontrollstedet på Smedstua, Dal. Allikevel bugner det ikke akkurat av elg og hjort i dagligvarekjedenes. Den viktigste arenaen er gruppa Salg og kjøp av viltkjøtt, som siden starten i. Statskog SF har jaktfelt i de fleste av landets fylker unntatt i Finnmark.


Jaktfeltene ligger ved kysten, i skogen og opp mot høgfjellet og snaufjellet.

Som inneholder steik, grytekjøtt, biff samt farse eller hakk. På Hjorteviltportalen finner du fakta om hjortevilt, informasjon om forvaltning av, jakt på og anvendelse av elg , hjort, villrein og rådyr. Det er ikke mulig å kjøpe dette kortet, gyldigheten gikk ut 10.


Det bugner ikke akkurat av elg og hjort i dagligvarekjedenes kjøttdisker,. Kurset skal gi deltakerne kunnskaper og holdninger omkring salg av jaktmuligheter og tilgrensende verdier og. Kurs i ettersøk på elg , hjort og rådyr.


Gode briochebrød er nå i salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg