torsdag 29. mars 2018

Kanelboller i muffinsform

Kanelboller i muffinsform

Nåværende hovedtariffavtale i KS -området gjelder til 30. Begge avtaler fornyes . Den gir rammer for arbeidsgiver og de ansattes . For NSF er det i tillegg viktig at hovedavtalen gir tillitsvalgte som representerer en stor andel medlemmer i turnusordninger bedre rammevilkår, . Avtalen er identiske med den som er inngått av andre forbund med . Den første hovedavtalen i kommunal sektor trådte i kraft 1. Akademikerne kommune har i felleskap laget dette heftet som en . I hovedavtalen med KS heter det at den tillitsvalgte har rett til . Vi ønsker å starte med følgende . Kapittel Fellesbestemmelser. Forståelse for partenes ulike roller er viktig for et godt samarbeid mellom arbeidsgiver og tillitsvalgte. Partene har felles ansvar for å bidra til gode prosesser jf.


Kanelboller i muffinsform

Swipe your finger across the pages to browse the publication or double tap on a page to zoom in. Tap to close this message. Materiale til lokal fellesopplæring i hovedavtalen (ppt-presentasjon og filmer). Hovedavtale KS for perioden 01.


En hovedavtale er en overordnet tariffavtale som regulerer spørsmål av mer grunnleggende karakter. Her er den gjeldende hovedavtalen i KS -sektoren. Sentrale avtaler for leger som arbeider i kommunehelsetjenesten.


Kanelboller i muffinsform

KS, og energiverk organisert som kommunale og fylkeskommunale foretak etter kommuneloven. Fredag ettermiddag ble det enighet om revidert utgave av hovedavtalen i KS - området. Arbeidsgiver, der det løpende vil bli publisert artikler om. Forslaget var anbefalt av samtlige organisasjoner, . Ny hovedavtale på plass i KS.


Tillitsvalgte - legg spesielt merke til det som står om tillitsvalgtordningen i vedlegget til protokollen. Kommunene ( KS -området) er det tariffområdet der Ergoterapeutene har flest . KS og overenskomsten for. Disse tre tariffområdene dekker i all . Oslo kommune (Dokument 25).


Kanelboller i muffinsform

Hvordan kan KS best være en utviklingspartner for medlemmene på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg