tirsdag 13. mars 2018

Jotun lilla

Jotun Lady farveprøve ltr. Både fra de svage rosa toner til lækre lilla aubergine toner. Kig på hvordan farven optræder i dagslys, solskin, gråvejr, kunstigt lys og så videre.


A home in rust, clay and aubergine. Denne Pinnen ble oppdaget av Marit Studsrød. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Denna pin hittades av Linda Gavander Mattinson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. En dempet lilla tone. Matchende fargekombinasjon.


Chunk Of Cheddar is a saturate pure, golden yellow-orange with a honey- yellow undertone. It is a perfect paint color for the kitchen area. Pair it with accents of . Den fanger lyset i dette rommet på en spennende og lun måte.


Akkurat nå er jeg veldig glad i aubergine , dyp rødt og ulike nyanser av den.

Fargekart ”NOW”, farge Mørk Aubergine – JOTUN. Lys Aubergine kanskje? Vi ønsket derfor å male i en lys beige farge som ga mer varme og. Det skal jo være mulighet for å slippe inn lys også.


Har ikke angret et sekund på. Er du i tvivl om, hvilken af de smukke Lady-farver du skal vælge til din stue eller til andre rum? Står valget mellem eller farver? Med Lady Interior-farveprøver . Og jeg vet at det skyldes lyset – for det er ikke nok dagslys i gangen vår, og fargen kommer rett og slett ikke til sin rett.


Her har Linblå fra jotun gjort underverker i den minste gangen, og står fint til. Vi har en lys grå, nesten beige, farge som heter Delikat ( jotun Lady) i stuen, og jeg blir . Karakter: av mulige. De andre veggene i glatt gips og listverk er malt i fargen CHI i jotun wonderwall , som er. Før 49NÅ 2495.


Resterende tekstiler brukt er liftgardiner i lystett foret lin, hvit CHI i huset er det brukt mønstrete som i hjerte. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. I RGB- färgmodellen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg