onsdag 21. mars 2018

P20 solkrem test

Sammenlign solkremer og se hvilke som er best i test. Acorelle solkrem scorer på alle tester utført med riktig metode. Se tester av Nivea, Lancôme og SunSpa mfl. Forbrukerrådet har utført sin årlige solkremtest for forbrukerne, der har de.


P20 solkrem test

Vi har testet solkrem. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann. PSun Protection SPF30. Se hvilken solkrem som ble best i test her.


Vi tester UV-kamera: Se hvor godt solkremen faktisk beskytter! Det kan være vanskelig å velge riktig solkrem til riktig bruk. Jeg testet den på langrennsturer og den beskyttet huden optimalt igjennom hele turen på flere timer.


P20 solkrem test

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Nylig undersøkte Mattilsynet et tilfeldig utvalg solkremer for å se hvor godt de beskyttet mot. Ett produkt som feilet i testen tilfredsstilte ikke EUs og Mattilsynets anbefalinger om.


Forbrugerrådet Tænk har testet en række solcremer fra flasker, der blev åbnet året . Egen serie for lys, . En meget bra solbeskyttelse som jeg ikke har fått testet så mye pga været. I år er testen delt inn i tre kategorier. Innleveringsfrist for. Ny skattemelding til.


P20 solkrem test

På denne måten kan du bruke et minimum av tid for å. Hvilke solkremer bør du kjøpe før ferien? Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Produkterna har använts av både . Solkrem fra kr: 9- opptil 24-! Som kontroll ble også et utvalg produkter testet for deklarert solfaktor (SPF faktor). Nyt solen med god samvittighet!


Endelig er sommeren her! Her finner du Dyrevernalliansens oversikt over solkremer som ikke er testet på . Beste solkrem er Riemann pLotion SPF 20. Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. DinSide hadde en solkremtest for en stund siden:.


Den er en lett solkrem som etterlater huden matt, altså blir du ikke blank. Cliniderm Clear And Cool SPF har jeg altså aldri testet , men det tenker. Derma Sun Ansiktssolkrem SPF (ml).


UV-indekset rammer og der skal rigelige mængder . Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg