fredag 30. mars 2018

Sterilisering av katt pris haugesund

I butikken tilbyr vi et bredt vareutvalg av det du trenger til din hund og katt. Her får du kvalitetsvarer til en hyggelig pris og gode råd på kjøpet. DYRT: Å dra til veterinæren er med hunden eller katten er ikke billig.


Trenger du dyrlege i Ølen eller Haugesund ? Vi gjennomfører undersøkelser på hun katt , marsvin og kanin.

Ta gjerne kontakt så. VAKSINERING: Vaksiner til hun katt og ilder. SALG AV FOR OG PLEIEMIDLER: Specific og Royal Canin- alle varianter til katt og hund. Sterilisering og kastrering, fjerning av svulster, keisersnitt, livmorbetennelse, fremmedlegeme, spjelking av bein.


Hunder og katter med mye floker blir barbert. Park Inn by Radisson Haugesund Airport23. Rabies vaksine, inkl.

ID-merking, elektronisk chip inkl reg. Dyreidentitet, 56-. Alle priser er oppgitt inkl mva. Kveldstillegg etter 16: 105. Vanlig vaksine hund 674.


Avlivning inkl bortkjøring og felles kremering. Pakkepris : kastrering, id-merking, vaksine. Kastrering av hannkatt.


Vi ønsker alle hunder, katter og andre dyrearter hjertelig velkommen til vår . Priser - A-Vet Smådyrklinikk a-vet. Ved spørsmål eller prisoverslag på andre operasjoner og tannbehandlinger kontakt oss gjerne. Så mye koster dyrlegebesøket - Bolig - Klikk. Vaksine kattepest og rabies, dette er vanlige sykdommer hos norske katter og hunder.


Hvilke katter som er huskatter og hvilke som er ville, vet bare eierne. KATTEPROBLEMET: – Villkatter er et problem, særlig i Haugesund og på Karmøy,. Oslofjorden til subsidierte priser.

Dette er et kvalitetsstempel på alle deler av vår virksomhet. I tillegg har klinikken hatt offentlig godkjent spesialist i smådyrsykdommer på hund og katt siden . Familiedyr som ikke blir kastrert eller sterilisert forverrer problemet ytterligere. Ta ansvar- sterilisering og kastrering av katt til redusert pris i uke 8. Solhuset, Salhusveien Haugesund , Norway, Haugesund , . Fisk, marsvin, katt ,. Buddy kattsand – Orkidé.


Avbildet: Eukanuba Sterilised Cat Weight Control Chicken - Tørrfôr til sterilisert eller overvektig katt over . Bruk vår gratis karttjeneste for veibeskrivelse, kjørerute, flyfoto, skråfoto m. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg