Spicy, fylt kyllingfilet surret i bacon som må være en av det saftigste kyllingfiletene jeg har smakt på lenge. Server gjerne med fløtegratinert . En enkel og rimelig priset middag som er så god at hvorfor spiser man ikke dette hver dag? Asia møter Europa med en streif av Amerika c,) Kan jo lure litt på hva jeg mener med denne retten.
Kylling fylt med fransk ost, italiensk tomat . Her finnes det også mange variasjonsmuligheter.
Rull parmaskinke eller bacon. Fylt kyllingfilet med herlig middelhavssmak er sunt, lett og lekkert - En ellers litt. En enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med ost, ruccola og bacon.
Sprø kylling med ost. Her har du en morsom vri på kyllingmiddagen: panert med . Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen.
Bland kremost og skinke, og fyll kyllingfiletene med blandingen.
Surr baconskive rundt fileten slik at åpningen er dekket, og fest med en tannpirker. Du kommer ikke til å tro hvor god denne er! Vil du imponere gjestene dine, bør du lage denne, den er både. Jeg elsker kombinasjonen kylling , bacon , eple, rødløk og balsamicoeddik.
For å holde fyllet på plass kan du surre noen spekeskinker eller bacon rundt. Gi de fylte kyllingfiletene en kjapp runde i pannen før du så setter . Dessuten er det mulig å preppe dette tidligere på dagen, om du skal ha gjester på kvelden. Fylte kyllingfileter med bacon ! Mulig det allerede ligger en oppskrift på dette her, men here goes. Jeg trodde de fleste hadde hørt om fylt kyllingfilet , men til min store . Baconsurret kylling fylt med mozzarella.
Da lager jeg gjerne klar både kyllingen, potetene og hvitløksbrødene i god ti . Mozzarella fylt kyllingfilet med bacon. Sammen med smørstekt spinat og andre grønnsaker, er dette magert og godt. I denne oppskriften har vi surret bacon rundt, for å gi kyllingen en litt sprø . Endelig fikk jeg til noe godt som jeg har lyst til å dele med dere. Denne saftige kyllingen . Det inneholder av mine favorittingredienser - kylling , chili, parmasan og bacon - så det kunne jo ikke .
Dette hadde vi til middag i forrige uke. Tørk av svinefileten med et kjøkkenpapir og bruk en spiss . Og om filèten vert rulla i saftig og godt bacon blir opplevinga endå større!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.