onsdag 16. mars 2016

Enkel forrett til viltgryte

En forrett er en innledning, noe godt som setter standarden for flere gode retter som skal følge. Vi gir deg tips til både enkle og mer avanserte forretter. En meget enkel og sosial forrett er ovnstekt camenbert med urter, hvitløk og. Hele jobben tar ca ti minutter og smaker herlig sammen med vilt. La festmåltidet starte med en lekker liten appetittvekker før hovedretten.


Fiskesuppe er en nydelig forrett som er enkel å lage.

Blinis med røkelaks og urterømme . Forrett til reinsdyrsteik Madam Mims oppskriftsforum. Vi skal ha reinsdyr til hovedrett på nyttårsaften, jeg trenger tips til forrett ! Enten du vil lage en enkel og god forrett , eller en enda mer imponerende og litt mer avansert rett. Sjokolade, viltgryte og en berømt forrett ? Det er lørdag og ofte tid og rom for å legge litt mer tid og omtanke i middagen. Hva med å imponere med en forrett ? Her er mine fem beste .

Vi serverte som sagt reinsdyr i går, og hele menyen ble reinsdyrfilet med kastanjepurré, kirsebærsyltetøy, assortert sopp og en saus kokt på . Torsk med chimichurri. Hovedretten til nyttårsaften er kanskje i boks allerede? Blir det en ny runde med pinnekjøtt eller lutefisk? Eller et beist av en kalkun med alt godt . Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage.


Det tar det max minutter før du kan servere. Det fins mange oppskrifter på forretter , men en forrett kan med enkle råvarer og lite arbeid gjøres til virkelig ett mesterstykke. Lurer på va dere her inne skal ha til forrett til bryllupsmiddagen. Menyen skal være preget av vilt , men det er ikke lett å komme opp med noen forrett ! Jeg skal be en del venner på god mat og drikke nå i høst.


Til forrett vurderer jeg sånne små og sprø toasts (som fås kjøpt ferdig) med skiver av kokt egg og rød og. Alle liker pannekaker og derfor vil alle like denne forretten også. Det er straks påske og da spiser man visstnok flere egg . Med ferske reker og hjemmelaget dressing er rekecocktail en nydelig forrett til sankthansaften.


Prøv denne enkle oppskriften, den er knallgod!

VILTGRYTE : En herlig oppskrift på viltgryte. Operasjonen er såre enkel : Dekk fisken med salt og bak den i ovnen i omtrent en halvtime. Lokalleie (når servering inngår), servering og enkel pynting inkl i prisene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg